• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhu dinlendirme yolları ve gereksinimler?

nesekilickaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
39
13
288
İzmir
selamlar. meditasyon ve ruhu dinlendirme hakkında ihtiyacım var bazı önerilere.
şimdi bazen evde canım sıkılıyor bu aralar bu can sıkkınlığı üst safhalara taşmış durumda. ben meditasyon yapmak istiyorum daha önce yapmadım.
bana ne önerirsiniz?
mum, tütsü ve buhurdanlık gibi ürünleri nereden alabilirim ?
daha önce alan var mı?
ne önerirsiniz.
teşekkürler

şimdi bazen evde canım sıkılıyor bu aralar bu can sıkkınlığı üst safhalara taşmış durumda. ben meditasyon yapmak istiyorum daha önce yapmadım.
bana ne önerirsiniz?
daha önce alan var mı?
ne önerirsiniz.
teşekkürler
Ucuzluk pazarlarında satılıyor. Meditasyonla ilgili bir bilgim yok bana kitap okumak yetiyor. :KK70:

bana ne önerirsiniz?
daha önce alan var mı?
ne önerirsiniz.
teşekkürler
Sana önerebileceğim bir yer var orada istediğin renk mum, tütsü ve buhurdanlık mevcut.
Göz atmanızı öneririm. Fiyatları da gayret iyi
Yoga, Meditasyon, Tütsü, Buhurdanlık, Mum, Gaz Lambası buraya bak

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk yönlendirmeli meditasyonla başlayabilirsiniz, bu konuda YouTube'da birkaç iyi kanal var.

Ben şu an farkındalık meditasyonu yapıyorum, içinizden nefes verişi 10'a kadar sayıp tekrar başa sarabilirsiniz.
Günlük hayatınızda yaptığınız şeyleri farkındalık içinde yaparak, yalnız o olaya odaklanarak yapmayı deneyin.
Bu konuda Thich Nihat Hanh kitapları çok iyi.

Meditasyon yaparken sağ elinizi göbek deliğinin üstüne, sol eli ise kalbin üstüne koyarak yapabilirsiniz.

Güne başlarken Güneşi selamlama yoga hareketiyle başlayabilirsiniz.

Ben fırsat buldukça haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum ama tütsü vs. Kullanmıyorum. Nike training club diye bir uygulama var orada ki dersleri uyguluyorum. İle yaradığını şöyle anlıyorum uyku kaliten bile değişiyor.

Merhaba, farkındalıkla ilgili il söyleyebileceğim şey yediğiniz, içtiin,z şeylerin tadını kokusunu ve sesini işiterek başlayabilirsiniz. nefes çalışmaları, olumlamalar devamını getiriyor. sonrasında yogayı araştırabilirsiniz, araştırdıkça o sizi kendi içine çekecektir. Bülent gardiyanoğlu youtube kanalından videolarını izleyebilirisiniz. Önereceğim çok isim var ama bende bu adamla başladım. Sevgiler, :)

bana ne önerirsiniz?
daha önce alan var mı?
ne önerirsiniz.
teşekkürler
En büyük meditasyon namaz ki psikologlar bile namaz öneriyor denemelisin

Back