• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhsal sıkıntısı olanlar, muhakkak bakın

beyza 25

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
291
11
643
kızlar ruhi bunalımlara iç sıkıntılarına duha suresinin çok faydası duha suresini devamlı okuyanlar allahın izni ile ruhi bunalım vesıkıntıdan kurtulur unutmayın böyle durumlarda çok dua etmek lazım inşallah şifa bulcaz ben dünden beri okuyorum ferahladığımı düşünüyorum ama inanrak okumak lazım duha suresi kısa bir sure 11 ayet unutmayın kızlar her sıkıntının sonu ferahlıktır sabredeni bilene sabırlı olun kızlar allah her şeye kadirdir

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Andolsun kuşluk vaktine
2. Ve sükûna erdiğinde geceye ki,
3. Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
4. Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
5. Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.
6. O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
7. Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?
8. Seni fakir bulup zengin etmedi mi?
9. Öyleyse yetimi sakın ezme.
10. El açıp isteyeni de sakın azarlama.
11. Ve Rabbinin nimetini minnet ve şükranla an.

anlamını da ben ekliyim dedim.

inşallah canlarım yardımcı olduysam ne mutlu bana gerçekten ben okuyorum ve faydasınıda görüyorum allahın izniyle

18 yıl önce sevgilim olacak adamla yaşamış olduğum olayın etkisinden kurtulamıyorum.bu bende yıllardır süren ruhsal bir çöküntü yarattı..o günden sonra stres dolu yıllar geçirdim...ailemide kendimide memleketime rezil ettim.beni haketmeyen cahil,eğitimsiz biri yüzünden yaşam şeklim ters düz oldu.bu senin gibi bir kıza yakışmıyor diyenleri umursamadım...keşke onu hayatıma hiç sokmasaydım..yıllardır karşıma çıktığı güne lanet ediyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yıl önce sevgilim olacak adamla yaşamış olduğum olayın etkisinden kurtulamıyorum.bu bende yıllardır süren ruhsal bir çöküntü yarattı..o günden sonra stres dolu yıllar geçirdim...ailemide kendimide memleketime rezil ettim.beni haketmeyen cahil,eğitimsiz biri yüzünden yaşam şeklim ters düz oldu.bu senin gibi bir kıza yakışmıyor diyenleri umursamadım...keşke onu hayatıma hiç sokmasaydım..yıllardır karşıma çıktığı güne lanet ediyorum...

bende 4 yıl önce yaptım bi hata..eşimin hayatıma girmesiyle beraber psikolojik sorunlarımda başladı..çok dedim,keşke hiç karşıma çıkmasaysdı diye...sen 18 yıl öncenin acısını çekiyosun...benim acım 4 yılı buldu ve korktuğumda böle yıllarca bi pişmanlıkla hep geriye bakarak geçirmek

kızlar ruhi bunalımlara iç sıkıntılarına duha suresinin çok faydası duha suresini devamlı okuyanlar allahın izni ile ruhi bunalım vesıkıntıdan kurtulur unutmayın böyle durumlarda çok dua etmek lazım inşallah şifa bulcaz ben dünden beri okuyorum ferahladığımı düşünüyorum ama inanrak okumak lazım duha suresi kısa bir sure 11 ayet unutmayın kızlar her sıkıntının sonu ferahlıktır sabredeni bilene sabırlı olun kızlar allah her şeye kadirdir
11 ayet dedin dedin hangisi canım anlamadım ben bi acıkla,bende ruhsal sıkıntıdayım prolaktinim bu sebebten cıktı.

bende 4 yıl önce yaptım bi hata..eşimin hayatıma girmesiyle beraber psikolojik sorunlarımda başladı..çok dedim,keşke hiç karşıma çıkmasaysdı diye...sen 18 yıl öncenin acısını çekiyosun...benim acım 4 yılı buldu ve korktuğumda böle yıllarca bi pişmanlıkla hep geriye bakarak geçirmek
hata işte sen evlenerek hata yapmışsın..beni yoldan çıkardı.. yanında kalarak karakollara düşerek hata yaptım..biz o kişinin yüzünden memleketimizden ayrılmak zorunda kaldık.yakınlarımızdan ayrıldık.çevremiz yok oldu..stres olmucaktım..annemi üzmücektim..ailemi yaktım..o kişi karşıma çıkmasaydı hayatım farklı olurdu..yanlız olmazdım evlenebilirdim...bebeğim olabilirdi...bunca hayattan soğumazdım..ne yaptım ben deyip her saniye kendimi suçlamazdım..kendimi tanıyamaz oldum..ne hallere düştüm onun yüzünden..benimde prolaktin yüksek çıktı drum beyin tomografisi istedi..sonuç temiz çıktı..stresten işte..

Son düzenleyen: Moderatör:
11 ayet dedin dedin hangisi canım anlamadım ben bi acıkla,bende ruhsal sıkıntıdayım prolaktinim bu sebebten cıktı.

canımcım sure 11 ayet kısa yani kolay okunur onun için dedim valla tavsiye ederim birde sekine duası var onuda oku valla ben kaç gündür ikisinide okuyorum çok şükür iyiyim araştır istersen nette hak verceksin bana allah şifa versin canım cümlemize

hata işte sen evlenerek hata yapmışsın..beni yoldan çıkardı.. yanında kalarak karakollara düşerek hata yaptım..biz o kişinin yüzünden memleketimizden ayrılmak zorunda kaldık.yakınlarımızdan ayrıldık.çevremiz yok oldu..stres olmucaktım..annemi üzmücektim..ailemi yaktım..o kişi karşıma çıkmasaydı hayatım farklı olurdu..yanlız olmazdım evlenebilirdim...bebeğim olabilirdi...bunca hayattan soğumazdım..ne yaptım ben deyip her saniye kendimi suçlamazdım..kendimi tanıyamaz oldum..ne hallere düştüm onun yüzünden..uğursuz benden sonrada evlenmiş karısının ölümüne neden olmuş..Allah böyle uğursuzlardan korusun...tanıdığım zamana lanet olsun..benimde prolaktin yüksek çıktı drum beyin tomografisi istedi..sonuç temiz çıktı..stresten işte..

canı boşver verilmiş sadakan varmış olan olmuş kendini heder etme üzülme senindemutlu bir yuvan olcak inşallah bu günlerine gülcen inşallah hayat devam ediyo

bende çok sıkıntılıyım son zamanlarda....sağol canım Allah razı olsuna.s.

canımcım sure 11 ayet kısa yani kolay okunur onun için dedim valla tavsiye ederim birde sekine duası var onuda oku valla ben kaç gündür ikisinide okuyorum çok şükür iyiyim araştır istersen nette hak verceksin bana allah şifa versin canım cümlemize

canım nette baktım sekine duasına türkçesi var bulamadım nasıl bulabilirim.tşk bana daha evveldi sorumu acıkladın için .

canım bir arkadaşımız aksiyte endişe bozukluğu başlıklı konuya gir bu sayfadaki orda var sayfaları araştır bulcan olurmu canım

canım neden bu kadar kafana takıorsun bak kaç sene geçmiş, unut artık,okumuş bi kızsında kapalı düşünme böyle,kendi kendine sınır koyma. Mutlaka mutlu olacağın birileri çıkar karşına. Kendine sınırlar koyarken bu insanları fark edemeyebilirsin. Lütfen kendini cezalandırma.

Back