• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruhsal olarak çöktüm artık ya :( bi yardım edin lütfen.

• Konu Sahibi Konu Sahibi siel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
11
0
86
İzmir
silinsn ....................................... silinsin

Son düzenleme:
dün kaşları olmadığı için ruhsal çöküntü yaşayan bir kız vardı haberlerde. kazada kaşları yanmış ,arkadaşı ölümle pencelenirken bizim kızımız "kaşlarım kaşlarım" diye feryat figan ediyordu-tatlicadiarzu-

ufak ayrıntıları gözünde büyütmefisfisfis

lazer için de doktordan bilgi alsan daha iyi olur, hem onlar sana bu işi iyi yapan birilerini tavsiye de edebilirler. işin sonunda elindekilerinden olmak da var. o yüzden bu işin ehli olan kişilerden bilgi alsan daha güzel olur kanımcaCADIARZU

ya ama siz tbi resmimi görmediğiniz için ne kadar kalın olabilir ki diye düşünüyosunuz.kalın kaş moda bile diyebilirsiniz ama işte benim kaşım öyle kalın ki erkekler için bile kalın sayılabilecek bi kaş.sadece birkaç milim yukardan lazerle inceltmem mümkün değil mi onu ögrenmek istiyorum ?

kaş arası ve kaş üstü yapılıyor ama kaşların hepsini alcaklarını zannetmem çünkü kaş altını almyorlar göze zarar verir diye
sen önce kaş arası ile işe başla gerisinide cımbızla halledersin

Canım ben kaş ortasını aldırdım bitti ik tane çıkıyo onuda kuaförde aldırdığımda alıyorlar canım kuaförde kaşlarını aldırıyormusun sen yoksa aldırmıyormusun aldırsan baya rahatlarsın ben 15 günde bir giderim aldırmaya kendim alamam şeklinide bazarım diye sende kuaförde aldırabilirsin
ama kaş ortasını we üstünü lazer yapıyorlar diye bliyorum sewgileropuyorumnanaktan

Back