RuhsaL çöküntüsü YOKMUŞŞŞ.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
34
Ya Allah belanızı versin yemin ederim. o herifinde serbest bırakan zihniyetinde.

5 yasındaki cocugu zorla oral sekse zorlamış 44 yasındaki.... töbe estagfryllah agzımı bozucam

cocuk agzım agrıyo kolum agrıyo deyince anlamış annesi

Sonuç?

Delil yetersizliği cocugun normalliği vs vs vs vsvsvsvsvvs

Herif serbest

bazen ideallerimi bi kenara bırakıp hukuk okuyup su millete adam gibi namuslu işler yapan bi avukat hakim neyse o olmak istiyorum.

Gerek cünkü

bu devlete haysiyetli şerefli kamu calısanı gerek artık

Artık yeter!.........

5 yaşında ki çocuk ne anlasın da,neyin ruhsal çöküntüsünü yaşasın yaa?!!
Allah belasını versin pislik iğrenç herif!!

şoktayım şu an neeee 5 yaşındaki çocuğu oral sekse mı zorlamış inanamıyorum ya Allah ım nasıl insanlarla yaşıyoruz.

Konu sahibi bilgilendirirmisin bizi canim kim zorlamis nerde olmus

tuncelide olmuş canım az önce okudum çocuk oyun oynarken adam çağırmış çocuğa oral sekse zorlamış çocuk akşam eve gidince annesi çocuğa dokunduğunda çocuk acıyor dokunma felan demiş bu şekilde ortaya çıkmış

O şerefsiz de, onu serbest bırakan da benim yanımda yarım saat kalsın..
Bak bakalım bi daha çöküntü kelimesini cümle içinde dahi kullanabiliyorlar mı..

Getireceksin şeriatı.. Oral mı? Tak keseceksin bi tarafını..
Sinirlerim tepeme fırladı ya..

Tunceli'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel organını göstererek oral seks yaptırmaya çalıştığı iddia edilen tutuklu sanık H.T.'nin, son duruşmada serbest bırakılması tepki yarattı. Olay, istismara maruz kalan çocuğun annesine "Anlatırsam şeker almaz" demesi ile ortaya çıktı.
Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık serbest bırakılınca ilçe karıştı. İddiaya göre, 44 yaşındaki H.T., sokakta arkadaşlarıyla oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğunu yanına çağırarak tenha bir yere götürerek istismarda bulundu.

"Dokunma, acıyor"
H.T., kız çocuğuna cinsel organını gösterdikten sonra oral sekse zorlamasının ardından, çocuğun bağırması üzerine çevredekiler olay yerine gelmeye başladı. Panik olan adam, koşarak kalabalığa karıştı. H.T.'nin kayıplara karışmasından sonra kız çocuğu evine döndü. Söz konusu durum, akşam evine giden çocuğunu banyo yaptıran annesinin fark etmesiyle açığa çıktı.
Anne, kız çocuğunun, kollarına ve ağzına dokunulduğu zaman, "Dokunma, acıyor" demesi üzerine bir sorun olduğunu düşünerek kızından kendisine başına bir şey geldiyse anlatmasını istedi. Çocuğun, "Anlatırsam bana şeker almaz" sözleri üzerine aile polise giderek şikayetçi oldu.

gerçekten inanilmaz ya o şerefsizin serbest kaldiginami yanarsın onu serbest birakan düzenemi yanarsın hele o şerefsiz çocuk daha 5 yaşinda melek ya sen ondan nasil zevk alabiliyorsun böyleleri idam edilmeli yada oral sex yaptıracak penisi koparılmali yok edilmeli

Konuyu okuyunca kafamdan asagiya kaynar sular dokuldu .allah belasini versin pis sapik.. Allah im sen bizi ve cocuklarimizi koru boyle sapiklardan.yavrum benim nasilda korkmustur aklima geldikce cildiriyorum .

Çok pardon da bunun görevini yapan avukatlarla hakimlerle ne alakası var? Nasıl hakaret edersiniz ki görevi başındaki insanlara? Ben de kısmetse hakime olacağım ilerde, ve daha şimdiden hakaret kabul ettim bunu.

Bilmiyorsunuz sanırım, hakimler karar verirken "şu pis sapığa müebbet vereyim de bir daha çıkamasın içeriden, bunun da tipini sevmedim kesin bu suçludur" demiyor. Kanunlar gayet açık ve net. Orada yazandan başka ne ceza verebilirler ki? Her şey hakimlerin insiyatifinde mi sanıyorsunuz siz? Delil yoksa nasıl kafasına göre ceza verebilirler ki?

Sakınnnnn sakınnnn burada o sapığı savunduğum, haklı bulduğum falan anlaşılmasın. Ona yorum bile yapmıyorum ben. Ama eleştirecekseniz kanunları eleştirin, cinsel suçların adam akıllı bir cezası olmayışını eleştirin. Misal, bana göre cinsel nitelikli suçların cezası hadım edilme olmalı. Hele işin içine engelli yahut çocuk girdiyse ceza ağırlaştırılmalı vs... Ama bizim kanunlarımızda ne yazık ki bu suçun cezasının üst sınırı bile yeterince tatmin edici değil. Ortada çok net bir şey olmadan ceza vermelerini nasıl beklersiniz? Belki bu kararı veren hakim sizden bizden daha çok üzüldü ama elinden gelen bir şey var mı? İşini yapan hakimlere avukatlara hakaret etme hakkınız yok.

Size kesinlikle katiliyorim ben ..

İnsanlarin sitemi zaten kanunlara,kendi pacalarini kurtarmak icin bir gecede yasa cikaranlara.allah belasini versin opisligin.mademki kanun yok adaleti o cocugun babasi dayisi amcasi neyse sustum

allahım bu nedir nasıl bir sapkınlık nasıl bir delilik.assınlar kessinler bu pisliği ya yeter artık bu adam dışarlardamı dolaşıyor şuan gerçekten çivisi çıktı artık dünyanın insanım diye ortada gezen yaratıklarla doldu...allahım sen böylelerinden koru yarabbim boğazım düğümlendi offf

Size kesinlikle katiliyorim ben ..

Teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmadığıma sevindim. Bir anne okuyunca o anki duygusallıkla yanlış anlayıp tepki gösterebilir yazdıklarıma diye düşünmedim değil.

Tekrar ediyorum, burada habere yorum dahi yapmadım ben. Sadece işini yapan insanlara çok fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Bu kararı veren hakim bizim içimizi soğutacak bir ceza verse dahi temyize gidecekti ve Yargıtay bozacaktı o kararı.

O yüzden eleştirilmesi gereken hakimler değil kanunlar.

sapıklar serbestçe gezsin, biz çocuklarımızı onlardan korumak için eve hapsedelim.
mantıken çocuklar dışarıda sapıklar içeride olmalı... ama bizim kanunlarda mantık yok

İnsanlarin sitemi zaten kanunlara,kendi pacalarini kurtarmak icin bir gecede yasa cikaranlara.allah belasini versin opisligin.mademki kanun yok adaleti o cocugun babasi dayisi amcasi neyse sustum

Katılıyorum. Bence de Allah belasını versin. Yazımda da bahsettiğim gibi ben kanun koyucu olsam mağdur bir çocuk yada engelli olduğu zaman cezayı artırırdım. Öyle zaten şimdiki kanunda ama ben o cezayı da yetersiz buluyorum.

Dediğim gibi, ben habere yorum yapmadım zaten. Sadece hakimlerin inisiyatifinde olmayan şeyler yüzünden onlara çok yüklenildiğini düşünüyorum.

Bu konuda da ben kanunlara, sizin tabirinizle bir gecede yasa çıkaranlara sitem edildiğini göremedim. Açıkça hakim ve avukatlar namussuzlukla itham ediliyor. Ne düşünerek yazdığını bilemem, burada yazılanlara yorum yapıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…