Ruhlu yiyecekler !

adios33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
102
1
96
İstanbul
Yakın zamanda yapılan araştırmalar,uzun zamandır birçoğumuzun bildiği bir noktayı kanıtladı:yediğimiz şeyi ruh halimiz belirler. Araştırmacılar,kişiliğin ve yiyecek tercihlerimizin nasıl kesiştiğini göstermek için insanların beslenme alışkanlıklarını inceledi; fiziksel özelliklere bağlı olarak ruh halimizin bizi nasıl belli yiyeceklere yönlendirdiğini ortaya koydular. Araştırma,birçok ruh halinin belli işaretler gönderdiğini gösterdi; örneğin stres altındaki adrenal bezleri tuz açlığı duymanıza neden olan sinyaller gönderebilir.

Yani,en çok hangi türde yiyeceklere yöneldiğiniz sizin hakkınızda bir şeyler söyleyebilir mi?

İstediğiniz Şey ---------------------------------- Hissettiğiniz Şey Bu Olabilir

Et gibi sert veya çıtırlı yiyecekler------------------------ Öfkeklava:

Şeker------------------------------------- Depresifsenağlama

Tatlı ve yumuşak yiyecekler;dondurma gibi-------- Endişeli:Saruboceq:

Tuzlu yiyecekler--------------------------------------- Streslieyvahedigeldismile

Midenizi dolduran,kraker ve makarna gibi yiyecekler---- Yalnız,cinsel açıdan hayal kırıklığına uğramış:dilcikar:

Herhangi bir şey ya da bulabildiğiniz her şey------- Kıskanç
alsanaalsanasmile

(Alıntıdır)

Son düzenleme:
nerdeyse bütün yiyeceklerin ruh hali iyi degilmis
eee ne yicez biz kaydirigubbakcemile3

olurmu canım..meyve var sebze var balık var tavuk var peynir yoğurt süt var..
brdaki sayılanlar uç yiyecekler..yani bizi kilo almaya sevk eden cıss yiyecekler...
yanii sağıklı besin ye..ruhunda mutlu olsun..kaydirigubbakcemile3

ekşi ne demek acep ben genelde tuzlu ve ekşili severim birazda acılıcokacimcoook

neden psikopat bi insan olduğumun şimdi farkına varıyorum (
bu yazılanlar dışında birşey yemiyorum resmen
ne sebze.
ne balık.
ne meyve.
ppffff (

İnsanın bedeni değil ruhu kilo alır dedikleri şey bu olsa gerek.Gerçekentende kötü hissettiğimizde tercih ettiğimiz yiyecekler kilo yapıcı cinsten:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…