• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh sağlığım fena durumda.kendimmiş gibi hissetmiyorum.sanki hareketlerim yapmacık

derinsah1206

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
7
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
ben bu aralar fena haldeyim yani snki ben ben değilmişim yapmacıkmışım gbi geliyo.moralim çok bozuk.
Herşeyi unutur oldum kendimide dahil eskiden bakımlıydım şimdi saldım aynı bluzu 3 gün giyiyorum

nolur bana yardım edinn bu histen nasıl kurtulurum...

sizi bu duruma iten birşey yaşadınız mı peki ?

işten ayrılma,
eşten ayrılma vs. ?

benim sadece şöyle bi sıkımtım var bişeyi çok takıyorum

bu arada borç vs çok takıyorum ondan mı değil mi bilmiyorum.

zamanında dükkan açıldı adıma bütün borç bana kaldı ve daha 18 yaşındaydım...:S

aile ama bşey diyemiyosun işte.
onlarla boğuşuyorum...

ama tek buda değil sanırım ya.
aynaya bakmaya doyamazdım şimdi hiçççç

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım bu bahar depresyonu olabilir , bu ara ben de ben değilim böyle bi halsizlik, isteksizlik, çarpıntı, panik aşırı bir unutkanlık vs. ama bi de heryerde söylüyorum. bende gecen sene demir eksikliği çıktı bi de b vitamini ekslikliği doktor hepsini bunlara bağladı ve ilaçları düzenli kullandığım dönemde gercekten iyi hissediyordum 4-5aydır kullanmıyorum yine başladı o haller. b vitamini sinirlere çok iyi geliyormuş depresyona filan baglamadan önce bi eczaneden alıp kullanmaya başla istersen hiçbir yan etkisi yok

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bu bahar depresyonu olabilir , bu ara ben de ben değilim böyle bi halsizlik, isteksizlik, çarpıntı, panik aşırı bir unutkanlık vs. ama bi de heryerde söylüyorum. bende gecen sene demir eksikliği çıktı bi de b vitamini ekslikliği doktor hepsini bunlara bağladı ve ilaçları düzenli kullandığım dönemde gercekten iyi hissediyordum 4-5aydır kullanmıyorum yine başladı o haller. b vitamini sinirlere çok iyi geliyormuş depresyona filan baglamadan önce bi eczaneden alıp kullanmaya başla istersen hiçbir yan etkisi yok
tesekkürler yorumların için dikkate alıcam cnım cok sagol

Back