- 21 Haziran 2014
- 109
- 72
- 28
- 34
- Konu Sahibi mekselina0101
-
Haklısın koskaca adam 29 yasında ev arkadaslarım engellersen önemsediğini düşünür dedi düşünmez sanırım değilmi sağlıklı düşünemiyorumSize unutturacaksa engelleyin gitsin onun düşüncelerini boşverin
O an için kabul ettim cünkü normalde zaten tripli biri değilim ama keske dediğini yapsaydım ne istiyorlar anlamadımki aslında sorum simdi ne yapmam suan ne yapmalıyım engellemekiyim karsıma alıp konusmaya gücüm yok zatendeNe mok saniyormus beyefendi kendini. Onu yapma bunu yapma. Milletvekillerinin bile bu kadar dokunulmazlik hakki yok. Seninki cumhurbaskani mi acep
"Hadi ordan, ittir git, senle mi ugrasacam dangalak" deyip kalkmaliydin o masadan. Oylece mok gibi kalmaliydi o masada. Neyse hala gec kalmis sayilmazsin. Yap bunu mutlaka. Cok tiksinc bi adam. Ustune kusasim geldi.
Ama istemsiz bir sekilde takip ediyorum whatsapptan cevrimiçimi diye ay valla bende kendimi tanıyamaz oldumSizin beyfendiye verdiginiz degeri, beyfendi size vermemis demeki. Bence engellemeyin, iyice havalara girmesin ;(
Haklısın koskaca adam 29 yasında ev arkadaslarım engellersen önemsediğini düşünür dedi düşünmez sanırım değilmi sağlıklı düşünemiyorum
Tanıdıgım o ilgili adam gitti sevgili olunca kuzeni ne zaman yazsa bana olay oldu mecburen cevap yazdım bende kuzeninin attıgı mesajlara ayrılırken aynı paranoyaklıkla sen kuzenimden hoşlanıyorsun bence eski sevgilini anlattın sana nasıl güvenebilirdim gibi sözler söyledi2 aylık ilişkide günde yarım saat çok çok çok az. Nasıl tanıyacaksiniz birbirinizi ? Sanki is arkadaşı gibi bi resminiyet sezdim aranızda. Bence bosverin ve yolunuza bakın.Tamam ergenler gibi olmayın ama... Adam bi garip..
Neden çocukluk olsun istikrarlı davranırsan eğer yani hiç bir şekilde konuşmaz iletişim kurmaz ve onunda kurmasına izin vermezsen gayet kararlı bir yetişkin hareketi olurCevremdekiler ehatsapptan engelleme dedi durdukcada canım acıyor engellemek cocukluk mu olur peki
Engelleme ya. Adam yazmiyor ki neden engelleyesin. Yazmayan adami sirf trip icin engellemek bana komik geliyor acikcasi. Ne ara ne sor. Hicbir sekilde iletisime gecme. O ararsa, ben senin gibi g.tü kalkmislarla ugrasamam, hic gelemem senin gibi tiplere de. Icin nasil rahatlayacak goreceksin. Daha 2 aylik bir iliskiymis, kaybedecegin birsey yok yani. Bosunma kazanmaya falan calisip yorma kendini. Cunku bu adamdan sana yar olmaz. Def et gitsin.O an için kabul ettim cünkü normalde zaten tripli biri değilim ama keske dediğini yapsaydım ne istiyorlar anlamadımki aslında sorum simdi ne yapmam suan ne yapmalıyım engellemekiyim karsıma alıp konusmaya gücüm yok zatende
Öyle yapıyım tesekkür ederim hepinizeEngelleme teli rehberinde kayitliysa sil gitsin boylece bakmazsinds engellemeni gerektiren bi durum yok ama sakin yazmada senin yaptigin bi hata yok ilgi beklemissin o anlamamis
Bende yanlıs görmüşüm Adamlıgından bile şüphe ettirdiBu adamın beyefendiliği nerede ben göremedim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?