Ruh halim bunalım

mekselina0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
109
72
28
34
nerden başlamalıyım nasıl anlatmalıyım bilmiyorum kırgınım simirliyim ve anlatamıyorum kimseye bende careyi size yazmakta buldum aslında bazılarınız simdi 2 aylık ilişki dersiniz canım gecer gider ama ne iki ayındayım ne ilişkisinde gururum ve kendime duydugum saygıyı yıktı en bastan anlatıyım 2 aydır sevgilim olan biri var kendisini sevmemin en büyük nedeni hem beyefendiliğidir hemde gönlüğüme uymasıdır sadece ilişkiye baslarken daha hazır olmadıgını kendisinin beni kaybetmekte istemediğini ona trip atmamı birseylerin adını koymayı fakat sıkboğaz edilmemeyi istediğini söyledi ve normalde kıskanc olmayan adam kuzeniylede görüşmemi istedi kuzenini kendinden önce tanıyorum ve nisanlı herseyi onaylarak basladı ilişkimiz hiç rahatsız etmedim gündüzleri sadece günaydın bende calısıyorum zaten aksamları yarım saat konusma yada mesajlasma 10 günde birde görüşme seklinde ilerledik ama daha gecen hafta pazar günü kendisininde izinli günü oldugunu bildiğim için napıyosun tarzında bi mesaj attım gününgerginliğinden mi bilinmez bana cevap yazmayınca aradım nerdesin dedim cafede arkadaslarıyla oturuyormus ve telefonu sinirlenip yüzüne kapattım sonra bana mesaj atmıs birdaha yüğme kapanırsa farklı bir insanla karsılasırsın diye sonra 10 gün aramadı beni ve dayanamayıp bittiysede bitti de bu kadar mı saygı duyuyorsun dedim 12. Gün aradı konusmak için bulustuk ve bana söyledikleri senin tribini cekemem sen beni sevmiyorsun ve daha bir sürü sey insanı kıracak değil paramğarca edecek seyler ve o kadar sacmaki canımı yakacak tarzda konustu bir hafta gecti sosyal medya kullanmam zaten ama whatsappta engellemedim oda engellememiş istemsizce takipte ediyorum ama olanlarada akıl erdiremiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ben kaldırıp hiçbirsey söyleyemedim keske konusabilseydim ama şoka girdim bu durum ne zaman gecer ne yapmalıyım diye size sormak istedim

Sevmeyen o 'öküz'
Verdiğin değeri haketmediğini açık açık göstermiş hiç olmamış gibi davran sende onu yoksay kendi yoluna bak

Ne mok saniyormus beyefendi kendini. Onu yapma bunu yapma. Milletvekillerinin bile bu kadar dokunulmazlik hakki yok. Seninki cumhurbaskani mi acep
"Hadi ordan, ittir git, senle mi ugrasacam dangalak" deyip kalkmaliydin o masadan. Oylece mok gibi kalmaliydi o masada. Neyse hala gec kalmis sayilmazsin. Yap bunu mutlaka. Cok tiksinc bi adam. Ustune kusasim geldi.

O an için kabul ettim cünkü normalde zaten tripli biri değilim ama keske dediğini yapsaydım ne istiyorlar anlamadımki aslında sorum simdi ne yapmam suan ne yapmalıyım engellemekiyim karsıma alıp konusmaya gücüm yok zatende

Resmen ben seninle canim istediginde gorusurum ve hicbir sey soyleme ya da isteme talebinde bulunamazsin demis. Zaten iliskiye hazir olmama olayi bu demek.

Haklısın koskaca adam 29 yasında ev arkadaslarım engellersen önemsediğini düşünür dedi düşünmez sanırım değilmi sağlıklı düşünemiyorum

Önemsemek gibi değil de önemsememek gibi geliyor bana ya. Ben birini önemsemiyorsam engellerim ama herkes için farklı tabii

2 aylık ilişkide günde yarım saat çok çok çok az. Nasıl tanıyacaksiniz birbirinizi ? Sanki is arkadaşı gibi bi resminiyet sezdim aranızda. Bence bosverin ve yolunuza bakın.Tamam ergenler gibi olmayın ama... Adam bi garip..

A aaa
Hem suçlu hem güçlü salağa bak.
Konu sahibesi bu adamdan bir şey olmaz. Arkadaşlarıyla oturuyor madem kopasıca parmaklarını kullanıp bir mesaj yazsaydı.
Sizi ciddiye almayanı siz de almayın. Engellemeyin de silin numarasını gitsin isterse ulaşır zaten.
Sinire bak sinire başka bir adamla karşılaşırmışsınız ilk adamı göremedik gerçi.
Terbiyesiz herif.

Tanıdıgım o ilgili adam gitti sevgili olunca kuzeni ne zaman yazsa bana olay oldu mecburen cevap yazdım bende kuzeninin attıgı mesajlara ayrılırken aynı paranoyaklıkla sen kuzenimden hoşlanıyorsun bence eski sevgilini anlattın sana nasıl güvenebilirdim gibi sözler söyledi

Cevremdekiler ehatsapptan engelleme dedi durdukcada canım acıyor engellemek cocukluk mu olur peki
Neden çocukluk olsun istikrarlı davranırsan eğer yani hiç bir şekilde konuşmaz iletişim kurmaz ve onunda kurmasına izin vermezsen gayet kararlı bir yetişkin hareketi olur

Engelleme ya. Adam yazmiyor ki neden engelleyesin. Yazmayan adami sirf trip icin engellemek bana komik geliyor acikcasi. Ne ara ne sor. Hicbir sekilde iletisime gecme. O ararsa, ben senin gibi g.tü kalkmislarla ugrasamam, hic gelemem senin gibi tiplere de. Icin nasil rahatlayacak goreceksin. Daha 2 aylik bir iliskiymis, kaybedecegin birsey yok yani. Bosunma kazanmaya falan calisip yorma kendini. Cunku bu adamdan sana yar olmaz. Def et gitsin.

Engelleme teli rehberinde kayitliysa sil gitsin boylece bakmazsinds engellemeni gerektiren bi durum yok ama sakin yazmada senin yaptigin bi hata yok ilgi beklemissin o anlamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…