- 21 Haziran 2014
- 109
- 72
- 28
- 34
- Konu Sahibi mekselina0101
nerden başlamalıyım nasıl anlatmalıyım bilmiyorum kırgınım simirliyim ve anlatamıyorum kimseye bende careyi size yazmakta buldum aslında bazılarınız simdi 2 aylık ilişki dersiniz canım gecer gider ama ne iki ayındayım ne ilişkisinde gururum ve kendime duydugum saygıyı yıktı en bastan anlatıyım 2 aydır sevgilim olan biri var kendisini sevmemin en büyük nedeni hem beyefendiliğidir hemde gönlüğüme uymasıdır sadece ilişkiye baslarken daha hazır olmadıgını kendisinin beni kaybetmekte istemediğini ona trip atmamı birseylerin adını koymayı fakat sıkboğaz edilmemeyi istediğini söyledi ve normalde kıskanc olmayan adam kuzeniylede görüşmemi istedi kuzenini kendinden önce tanıyorum ve nisanlı herseyi onaylarak basladı ilişkimiz hiç rahatsız etmedim gündüzleri sadece günaydın bende calısıyorum zaten aksamları yarım saat konusma yada mesajlasma 10 günde birde görüşme seklinde ilerledik ama daha gecen hafta pazar günü kendisininde izinli günü oldugunu bildiğim için napıyosun tarzında bi mesaj attım gününgerginliğinden mi bilinmez bana cevap yazmayınca aradım nerdesin dedim cafede arkadaslarıyla oturuyormus ve telefonu sinirlenip yüzüne kapattım sonra bana mesaj atmıs birdaha yüğme kapanırsa farklı bir insanla karsılasırsın diye sonra 10 gün aramadı beni ve dayanamayıp bittiysede bitti de bu kadar mı saygı duyuyorsun dedim 12. Gün aradı konusmak için bulustuk ve bana söyledikleri senin tribini cekemem sen beni sevmiyorsun ve daha bir sürü sey insanı kıracak değil paramğarca edecek seyler ve o kadar sacmaki canımı yakacak tarzda konustu bir hafta gecti sosyal medya kullanmam zaten ama whatsappta engellemedim oda engellememiş istemsizce takipte ediyorum ama olanlarada akıl erdiremiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ben kaldırıp hiçbirsey söyleyemedim keske konusabilseydim ama şoka girdim bu durum ne zaman gecer ne yapmalıyım diye size sormak istedim