Üzülme canım.Bu yaşlarda insanlara böyle oluyor.Ama zamanla geçecek göreceksin.Ben de o yaşlarda aynen senin gibi hissediyordum.Ama şimdi bazı şeyler oturunca daha iyi hissetmeye başladım.bilemiyorum ki ben ruhumun çok yaşlı olduğunu hissediyorum benden daha hızlı yaşı ilerliyor sanki
ANNEM dizisindeki Ayşe karakterini izleyenler bilir.Asla kişilerin, kendisi hakkında ne dediklerini umursamaz.Devamlı önüne bakar.Aslında herkes böyle önüne baksa diyorum,dünya daha bir yaşanası dünya olmaz mıydı acaba?İsteyen istediğini giyseydi.Ben mutlu olmak için bunları yapmaktan yanayım.Renkler beni asla bağlamaz.Ama tabi ki benim tenime uyumu önemli.İnsanların göz zevkini de katletmeye hakkım yok değil mi?Kim ne derse desin,ben bildiğimi okurum.ÇÜNKÜ BU BENİM DOĞRUM.bence büyük ihtimalle....................
desinlere yaşadığımızdan...yani yaşını başını almış insanların sokulmaya çalışıldığı kalıptan aman o ne der bu neder ayıp olur yakışmaz bu yaştan sonra
oysa ruh hakkaten yaşlanmıyor bu iyi bi şey mi kötü bi şey mi henüz anlamış değilim ruh hadi derken beden b..k yeme otur diyebilir çünkü
ANNEM dizisindeki Ayşe karakterini izleyenler bilir.Asla kişilerin, kendisi hakkında ne dediklerini umursamaz.Devamlı önüne bakar.Aslında herkes böyle önüne baksa diyorum,dünya daha bir yaşanası dünya olmaz mıydı acaba?İsteyen istediğini giyseydi.Ben mutlu olmak için bunları yapmaktan yanayım.Renkler beni asla bağlamaz.Ama tabi ki benim tenime uyumu önemli.İnsanların göz zevkini de katletmeye hakkım yok değil mi?Kim ne derse desin,ben bildiğimi okurum.ÇÜNKÜ BU BENİM DOĞRUM.
İşte kendin de söylemişsin canım.Kimin tarafından diye.Demek ki, bir adem oğlu koymuş bu kuralı.Ben de aynı cinstenim.İnsanım yani ben de kendimce bir kural koyabilirim değil mi.Yaş ilerleyince insan daha cesur oluyor inan bana!..keşke...
ama öyle değil işte.bizi bağlayan ve kimin tarafından konulduğunu bilmediğimiz kurallar var.
kendi doğrularımızla yaşamak her zman mümkün olmuyor.hele sonuçları bizim dışımızdaki insanları da bağlıyorsa.desinlere durumu hemen devreye giriyor
yazık...
Kızlar yakında 34 yaşında olacağım.Küçüklüğümden beri koşmayı çok severim .Hala yollarda koşmak gibi bir adetim var :roflol::roflol: Ne yazıkki artık eskisi gibi hızlı koşamıyorum o zaman, rüzgar gibi koştuğum, arabalarla yarışmaya çalıştığım günleri özlüyorum.Sanırım yaşlanmak böyle bir şey:)
Teşekkür ederim.Yazı bana ait ve gerçekten yaşadığım bir olay.Ama gerçek anlamda yazmak zaman istiyor doğrusu.O zaman da şu an bende yok!....İyice ihtiyarlayacak kadar vaktim olursa yazacağım.Öyle güzel anılarım var ki!......Merhaba Realist,
Yazı,sana mı ait? Eğer öyleyse tebrik ederim,güçlü bir kalemin var.a.s.
Teşekkür ederim.Yazı bana ait ve gerçekten yaşadığım bir olay.Ama gerçek anlamda yazmak zaman istiyor doğrusu.O zaman da şu an bende yok!....İyice ihtiyarlayacak kadar vaktim olursa yazacağım.Öyle güzel anılarım var ki!......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?