rubella degerlerim yardimci olun

tazegelin96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
35
24
9+4gunluk hamileyim geçen hafta devlet hastanesinde kan verdim ve doktorum rubella sonuçlarına bakıp değerin sınırda çıkmış bebekte sakatliga sebep olabiliyo dedi tıpa sevk edelim dedi ertesi gün tıpta tekrar kan verdim avidite testi falan yapılacak sonuçlar haftaya belli olucak ben duramıyorum korkuyorum bu değerler hakkında bilgim yok bilgisi olan bana yardımcı olsun lutfen
Anti toxoplazma igm: 0.07 negatif
Anti cmv igm: 0.34 negatif
Anti toxoplazma igg:0.1 negatif
Anti rubella igm:1.46 greyzone(iki kez çalışıldı)
Anti rubella igg:35.8 pozitif
Anti cmv igg:179.2 pozitif

9+4gunluk hamileyim geçen hafta devlet hastanesinde kan verdim ve doktorum rubella sonuçlarına bakıp değerin sınırda çıkmış bebekte sakatliga sebep olabiliyo dedi tıpa sevk edelim dedi ertesi gün tıpta tekrar kan verdim avidite testi falan yapılacak sonuçlar haftaya belli olucak ben duramıyorum korkuyorum bu değerler hakkında bilgim yok bilgisi olan bana yardımcı olsun lutfen
Canım endişe lenme inşallah bi sorun olmaz ben de de aynısı olmuştu avidite kan verdim temiz dedi dr.darisi sana

merak etmeyin korkacak bir şey yok. Bende de aynısı oldu. avidite sonucuma göre hastalığı çok önceden geçirdiğim ortaya çıktı. Sizin de büyük ihtimal öyledir. Çocukken kızamıkçık geçirdiyseniz eğer vücudunuz bu hastalığa karşı bağışıklık kazandığı için sonuç pozitif çıkmıştır. Allah hayırlı sonuç almayı nasip etsin :dua:

Ya ben pozitif ne anlam ifade ediyor iyi mi kötü mü negatif ne onu bilmiyorum bide greyzone sonucu hakkında da bi fikrim yok önemli olan rubella igm imiş ama ne negatif ne pozitif greyzone olduğu için avidite istendi

Benim adivite sonucum cikti 3 ay once gecirmis olabilirmisim veya tam hamilelik basinda gecirmis olabilirmisim.riskli durum varmis.ayrintili ultrasyonu beklicez mecbur.

bahsetmiş olduğunuz durumu bilemiyorum arkadaşlar zaten yorum yapmış ama, toxoplazma igm ve igg de negatif benim de öyleydi.. doktorum hayvanlardan uzak durmamı söyledi.. hayvan dışkısının değebileceği yiyecekleri de sirkede bekletip tüketmemi istedi.. bilginiz olsun, görmüşken ileteyim dedim..

X