• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RTÜK'ten 'evlilik programlarını bitirin' talimatı

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.146
18.314
823
haber.sol.org.tr/medya/rtukten-evlilik-programlarini-bitirin-talimati-151616
RTÜK'ten 'evlilik programlarını
bitirin' talimatı
RTÜK'ün sabah ve gündüz
kuşağında yayınlanan evlilik
programlarının bitirilmesi için kanal
yöneticilerine baskı yaptığı
öğrenildi.
Google Reklamları
Reklam sayfayı kaplıyor
Bu reklamı bir daha
gösterme
Çarşamba, 06 Nisan 2016 08:33

Seda Sayan'ın rakip evlilik
programına katılan bir kişiye para
vererek "şehit var, siz dans
ediyorsunuz" dedirdiği iddiası
sonrası tartışmalar yaşanırken
RTÜK'ün evlilik programlarının
bitirilmesini istediği öğrenildi.
Hürriyet'ten Cengiz
Semercioğlu'nun haberine göre,
RTÜK’ün tüm evlilik programlarını
bitirin diye kanal yöneticilerine
baskı yaptığı, önümüzdeki yıl evlilik
programlarının devam edip
etmeyeceğinin bilinmediği
belirtildi.

Umarın kapatırlar bıktık ben bakmasamda arkadaşım takip ediyor dul teyzelerim takip ediyor
zaten oraya para kazanmaya geliyorlar evlilik canbazı olup evlenmiyorlar , red etme ustası olup milleti salak yerine koyuyorlar , sadece bir faydası oldu oda gözü kapalı ve saf kızların gözü açıldı daha talepkar hale geldiler maddi ve manevi açısından

hicbiri yapmazsa insanlarda diger kanallarda olana yonelmez daha farklı ilgi cekici programlar yapılabilir her kanalda evlenme programı hani guzel seviyeli devam etse neysede kavgalar ben senden daha guzelim deyip kendilerini ortaya edip oynayanlar bir insan kendini ne kadar rezil edebilir diye izliyorum kimse icin kayıp olmaz programların kaldırılması

ohh çok şükür artık anneme her gittğim de bu zulme maruz kalmıycam :KK73:

Ben tam tersine kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum. İnsanları tv'yle değil okulla, eğitim sistemiyle eğitirsiniz. İnsanlar aynı kalıp da programlar değişince ne olacak ki?
Zihniyet "eviniz arabanız, işiniz var mı, evi benim üzerime yapar mısınız Meğmet Beğ" diyen teyzeyi seyreden zihniyetse, program gitse ne değişecek?

Aynen bende bu zulme maruz kalıyorum ki annem 74 yaşında kadın şöyle 2 laf konuşamıyoruz ne yapacaksın elalemin evlenmesini sen kızlarını evlendirmişsin ya , ne kötü bir bağımlılık
ohh çok şükür artık anneme her gittğim de bu zulme maruz kalmıycam :KK73:

Aynen bende bu zulme maruz kalıyorum ki annem 74 yaşında kadın şöyle 2 laf konuşamıyoruz ne yapacaksın elalemin evlenmesini sen kızlarını evlendirmişsin ya , ne kötü bir bağımlılık
dimi ama annem eğlencesine izliyo belli ama orada ki saçmalıkları benim içim almıyo

Banada bunaltı geliyor kadınların kendilerini ve aşağlık hareketlere maruz bırakmaları ,erkek için dövüşmeleri
dimi ama annem eğlencesine izliyo belli ama orada ki saçmalıkları benim içim almıyo

Banada bunaltı geliyor kadınların kendilerini ve aşağlık hareketlere maruz bırakmaları ,erkek için dövüşmeleri
ay o zaten tam bi facia bi kadın olarak ben utanıyorum orada ki erkeklerin egolarını şişirme yarışından

Bence de inş bitirilir. Millet uzun süre tanımaya çalışıyor öyle karar veriyor burda ha deyince evlilik düşünüyorlar,aylarca boy gösterenler de cabası. Hayır çok güzel ve yakışıklı olanlar da var bunlar dışarda bulamiyorlar mi hep merak etmisimdir..

Bence de inş bitirilir. Millet uzun süre tanımaya çalışıyor öyle karar veriyor burda ha deyince evlilik düşünüyorlar,aylarca boy gösterenler de cabası. Hayır çok güzel ve yakışıklı olanlar da var bunlar dışarda bulamiyorlar mi hep merak etmisimdir..
bide yaşı 19 u geçmemiş kızlar var en çok ona şaşırıyorum sac üstünde ekmeğin mi yandı senin ne işin var orada :KK12:

bide yaşı 19 u geçmemiş kızlar var en çok ona şaşırıyorum sac üstünde ekmeğin mi yandı senin ne işin var orada :KK12:
Aklı başında birinin ne işi olur ki orda.Çok konusanlar da en önlerde oturuyor zaten.Koca koca teyzeler amcalar çocukça davranıp çifte telli oynuyorlar..18lik 19luk gençler yazık yani zamanlarını heba ediyorlar.:KK12:

Hayıırr! Esra Erol kalsın, diğerleri bitirilebilir. Severek izliyorum. Veya izlemeye çalışıyorum desem daha doğru olur. 2 hafta geriden gelsem de...

Hayıırr! Esra Erol kalsın, diğerleri bitirilebilir. Severek izliyorum. Veya izlemeye çalışıyorum desem daha doğru olur. 2 hafta geriden gelsem de...
Geriden mi geliyorsun? Yani tekrarlarından mı takip ediyorsun dizi gibi:)

Eskiden ne güzel canlı yayın, şarkıcılı konuklu programlar vardı. Ünlüleri görüyoduk.
Şimdi halktan basit tipleri çıkarıp gündüz kuşağı yapıyorlar.

Back