"ben diktatör olsam bana bu soruyu soramazdınız."Hani bizim ifade özgürlüğümüz nerede kaldı? Hani basına el uzatılamaz idi. Özgür basın susturulamazdı, hani nerede bu ilkeleriniz acaba?!
LÜTFEN Sırf muhalefetlik yapacam ve sırf bana laf yetiştireceğim cevap vereceğim diye kendini bu kadar zorlama. Olur mu? Kasma kendini bu kadar"ben diktatör olsam bana bu soruyu soramazdınız."
ay pardon yanlış konu oldu.
kardelen seni ciddiye alıp da sana muhalefet ettiğimi nereden çıkardın? ben seni ciddiye almıyorum, sen benim için ancak kötü bir fıkra kadar ciddiye alınacak şeyler yazıyorsun.LÜTFEN Sırf muhalefetlik yapacam ve sırf bana laf yetiştireceğim cevap vereceğim diye kendini bu kadar zorlama. Olur mu? Kasma kendini bu kadar
Ay sen ciddiye almadıgın insanların yorumlarından alıntı yapıp cevap mı yazarsın?!kardelen seni ciddiye alıp da sana muhalefet ettiğimi nereden çıkardın? ben seni ciddiye almıyorum, sen benim için ancak kötü bir fıkra kadar ciddiye alınacak şeyler yazıyorsun.
keyfimi sürüp eğleniyorum kardelen, kendini bu kadar ciddiye alma. bu sitede kimse seni bu kadar ciddiye almıyor çünkü.
e evet, yazıyorum, eğleniyorum. bak eğlenmeye devam ediyorum şu an. şey gibi düşün mesela sen bu başlığın Flash TV'si gibisin. hepimiz açıp izliyoruz ama hakkındaki düşüncelerimiz belli.Ay sen ciddiye almadıgın insanların yorumlarından alıntı yapıp cevap mı yazarsın?!
Ciddiye alınmadığımın farkındayım. Baksana en az on tane cevap vererek yorumlarıma ben ciddiye alınmıyorum
Caps süpermiş ya lae evet, yazıyorum, eğleniyorum. bak eğlenmeye devam ediyorum şu an. şey gibi düşün mesela sen bu başlığın Flash TV'si gibisin. hepimiz açıp izliyoruz ama hakkındaki düşüncelerimiz belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?