Buna gelene kadar ne ahlaksızlıklar var bu ülkede
geçen gün burada okudum haberi koca dayağı yüzünden çocuyla dayısına sığınan kadına öz dayısı tecavüz etmiş..böyle konulara eğilseler ya göstermelik ahlak bekçiliği yapacaklarına..ortalık karışsında nasıl karışırsa karışsın..Buna gelene kadar ne ahlaksızlıklar var bu ülkede
o zaman kimse tango yapmasın. tangoda eşler değişir mesela. dans bir sanattır.
bundan rahatsız olacaklardı neden katıldılar. bir kadın bir erkekle danseder. bunu sansürlemek ne demek.
anladım. yarışmayı seyretmedim. olay oysa saçmalık tabiiBurada rahatsızlık verici olan dans edilmesi değilki,yarışmanın amacı.Mesele kadın erkeğin yakınlaşması olsa tüm dizilerin filmlerin sansürlenmesi gerekir.Yani yarışma "sanat" olsun diye dans ettirmiyor,eşlerin kıskanması amaçlanıyor.Niyet kötü olunca ceza alması kaçınılmaz.
Takıldığım nokta aile yapısını bozuyor denmesi.
Ben diğer forumda da yazmıştım buraya kopyalayayım:
Program hakkında fikrim yok fakat çok rahatladım.
Tertemiz bir ülkeye uyanırız yarın sabah.
Arkadaşlar cidden şaka mı yapıyorsunuz anlamadım ben!
Hırsızlığı yolsuzluğu adaletsizliği yağmayı talanı normal bulan zihniyet tv programı üzerinden ahlak dersi verebilir mi?
Şakadır elbet fakat komik değil.
Aile yapısıymış! :)))))))
Hangi aile yapısı?
700.000 liralık saati olan babanın olduğu aile mi yoksa madende boğulan oğlunun cenazesine delik ayakkabıyla gelen babanın olduğu aile mi?
Hangi ailenin yapısı sarsılabilir böyle bir programla, bana biri yavaş yavaş örneklerle açıklayabilirse belki anlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?