- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
RTÜK çocuk web sayfası ile Üst Kurul’un internet sitesine konulan filmde, seksek, yağ satarım, bal satarım, mendil kapmaca, bezirganbaşı, topal karganın aralarında bulunduğu 20 oyun yer alıyor.
Geleneksel çocuk oyunları tanıtım filmi, çocukların doğal yaşam ortamları olan evde, bahçede ve sokakta, arkadaşlarıyla birlikte aktif katılımı, paylaşımı gerektirdiği için çocukların daha aktif ve paylaşımcı olmalarını, dostluk, arkadaşlık ve sorumluluk duygularının gelişmesini, ayrıca sosyalleşmelerini sağlayıcı özelliklere sahip oyunlardan oluşuyor.
Tanıtım filmindeki oyunların çocukların fiziki ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak nitelikte olmasına ve uygulanabilirliğine özen gösterildi. Oyunların bu nitelikte olup olmadıkları çocuk psikologları tarafından değerlendirildi.
RTÜK çocuk web sitesi için tıklayınız.
Alıntıdır
Çocuklarınız için de, maziyi tazelemek için de bakmaya değer..
Yağ satarımmmm bal satarımmm ustam öldüü ben satarımmm :teytey:
mi desem yoksa biraz seksek oynayıp da mı gelsem?
Güzel günlermiş.. Neyse...
Bütün annelere keyifli vakitler, a.s.
Geleneksel çocuk oyunları tanıtım filmi, çocukların doğal yaşam ortamları olan evde, bahçede ve sokakta, arkadaşlarıyla birlikte aktif katılımı, paylaşımı gerektirdiği için çocukların daha aktif ve paylaşımcı olmalarını, dostluk, arkadaşlık ve sorumluluk duygularının gelişmesini, ayrıca sosyalleşmelerini sağlayıcı özelliklere sahip oyunlardan oluşuyor.
Tanıtım filmindeki oyunların çocukların fiziki ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak nitelikte olmasına ve uygulanabilirliğine özen gösterildi. Oyunların bu nitelikte olup olmadıkları çocuk psikologları tarafından değerlendirildi.
RTÜK çocuk web sitesi için tıklayınız.
Alıntıdır
Çocuklarınız için de, maziyi tazelemek için de bakmaya değer..
Yağ satarımmmm bal satarımmm ustam öldüü ben satarımmm :teytey:
mi desem yoksa biraz seksek oynayıp da mı gelsem?
Güzel günlermiş.. Neyse...
Bütün annelere keyifli vakitler, a.s.