Rozasea

elmacikkemikleri

ne dem bâki, ne gam bâki...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
644
512
31
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere bir senedir bu illetle basbasayim. ilk basta sivilce sandim gecer dedim, nitekim gecmedi daha da cok artti sonrasinda hamile kalmam dolayisi ile tedavi de olamadim. simdi ise emziriyorum. sadece krem ile tedavi uygulamaya karar verdi doktorum. işin goruntu boyutu ve bana olan sıkıntısı geçtim. elalemin aaaa yüzüne noldu sorularina maruz kalmak beni cok yipratiyor. bebek gibi cildin vardi neden boyle oldun bilmem ne. fondoten sursem niye suruyosun onlarin ustune, surmesem yuzune noldu. inanin biktim ve internette araştırdıgimda bu hastaligin tedavisinin olmadigini adeta kaderimizle basbasa kalmayi bize reva gormusler. kisacasi bu hastaligi geciren var mi? bununla yasamayi ogrenmeli miyim henuz 27 yasindayim :KK43: şu an yuzum kıpkırmızı ve kurtçuklu bazı yerleri.

akne rozasea ile mücadelem gül hastalıgını yendim diye bir video var ,

işte bende sana onun ürünlerini önerecem , inan bana çok faydasını görürsün ,
tamamen bitkisel ve eczanede hazırlanan ürünler , bir araştır istersen ,

bir yakınımada aynı ürünleri önerdim o da sende fayda görürsün inşallah ,

ben o ürünü kullandım başka bir rahatsızlıgım için faydasını gördüm , onun için öneriyorum

Bende rozeseayim yaklaşık 7 yıldır. Maalesef evet tedavisi yok ama merak etmeyin çıkan sivilcemsi seyler zaman zaman azalıyor bende cook az olur onlardan genelde yüzümün belli bölgeleri kalıcı kızarık.
Gayet iyi doktorlara da gittim tedavisi yok kızım seninle mezara diyende oldu. Otoimmun hastalıktan sayiliyor rozasea yani sedef gibi, bağışıklığın kendi sağlam hücrelerine saldırması sonucu. O yüzden tedavisi yok diyorlar. Içinizde kalmasın isterseniz gidin ama ben doktora gittiğime pişman oldum . Cunku bana sivilce kremleri verdiler hep roza hastasinin cildi hassastır zaten o dönemde resmen haşat oldu cildim. Hicbir roza dönemim bile bu kadar kötü olmamıştı. Sonra hepsini bıraktım eski haline döndü.
Bir ara glutensiz şekersiz süt ürünleri olmadan beslenmeyi denedim. Bazı doktorlar otoimmun hastalıklarda ise yarar derler. 5 ay kadar sabrettim ama çok zordu. Kizarikliklarim tamamen geçmese de o yangılar cok azalmisti. Sonra devam ettim maalesef yemeye.
Rozasea cilt fazla ürün sevmez. Temizle ve nemlendir baska bisey sürdüğümde bana cok tepki veriyor cildim.

Merhaba ben de 2 yıldır rozasea ile uğraşıyorum maalesef . Pro yellow lazer yaptırdım 5 seans hiç bir etkisini görmedim. Lazer şöyle azaltır böyle azaltır diyorlar ama hiç bir işe yaramıyor. Hem paranıza hem zamanınıza yazık. Stres, yağlı yiyecekler, şekerlemeler hemen tetikliyor. Sağlıklı beslenerek, stresten uzak durarak anca hafifletebiliriz bu hastalığı.

Merhaba ben de 2 yıldır rozasea ile uğraşıyorum maalesef . Pro yellow lazer yaptırdım 5 seans hiç bir etkisini görmedim. Lazer şöyle azaltır böyle azaltır diyorlar ama hiç bir işe yaramıyor. Hem paranıza hem zamanınıza yazık. Stres, yağlı yiyecekler, şekerlemeler hemen tetikliyor. Sağlıklı beslenerek, stresten uzak durarak anca hafifletebiliriz bu hastalığı.
Merhabalar ben pro yellow lazer yaptırmayı düşünüyordum sonuc almamanıza üzüldüm ve şaşırdım, ıpl lazer onerır mısınız pekı?

X