Rozasea

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaslar aranizda roza hastasi olan varmi bende 10 yildir var ben hassas cilt saniyordum ama meger rozaymis son 1 yildir cok ciddi ilerledi.depresyona girdim sosyal hayatim bitmisti kortizonlu krem surmezsem felaket oluyordu steroid roza olmustu doktorlara gidiyordum verdikleri kremler daha da ilerletti ve suan oksizinc pomat kullaniyorum 2,5 aydir cok sukur Allahima baya gecti.aalinda bu oksizinc pomati onceden de denemistim ama o zaman daha da ilerletmisti sonradan iyi geldi birde hacamat yaptirdim sonra azaldi.doktora bu pomati sordum tedavi icin yeterli degil dedi bazi doktorlar cildi kalinlastirmaz kizarikliga iyi gelmez yazmis. cilthekimi diye bir sitede de doktor roza olan birisine sabirla uzun muddet gunde 3 kere kullanmasini yaziyordu bende oradan ogrendim onceden habibullah aktas hocaya bende sorular sorardim su an artik doktor siteyi kapatti heralde bulamadim.cinko cilfi kalinlastirir mi bilginiz varmi?

var ben.bende cok arastirdim tamamen iyilestiren bir tedavisi olmadigini ogrendim. dediginiz krem faydaliymis yeni ogrendim, ama denemedim. arada cok kizariyor arada sonuyor benim kendi kendine. kafama takmadikca daha da sondugunu farkettim.
sari kantaron yagi iyi geliyormus bir de . ama onuda denemedim. bende bekliyorum cevaplari.

Stresle alakali gercekten birde doltor ibrahim yilmaz varmis konyada bitkisel ilacla %80 duzeliyormus yorumlari okudum aradim doktoru 1 yili askin tedavi diyor 2 ayliga 690 lita istedi malesef maddi gucum yok imkani olanlar denesin

Bende rozasea hastasiyim ve kirmizi burun olarak geziyorum gittigim tum doktorlar antibiyotik verdi ve biraktigimda tekrar cikti omur boyu antibiyotige bagli kalmamak icin biraktim bende ben disardan kremle gececegine inanmiyorum arastirdiklarima göre saglikli ve temiz beslenmek bagisikligi guclendirmek onemli beni sekerli ve ekmek yemek daha cok kizarttigini fark ettim mesela gecmiyor ama omur boyu dikkat lazım o da zor işte

İstanbul'da yaşıyorsanız size önerim. Serkis barış Sırp'ın pırgiç Ermeni Hastanesi çok iyi bir doktor. Çok iyi bir dermotolok

Canm baharatlı yiyeceklerden uzak dur..ve onbolgeleri mümkün oldugunca güneşten koru..bunlar tetıklıyor

Bir ara bende de olmuştu. Dikkat ettim o zamanlar çok tost yiyordum. Kızarmış, yanmış şeyler yemek tetikliyor gibi geldi bana. Tost yemeyi bıraktım geçti. Birde gülsuyu ve acı badem sütü de bana iyi geldi. Bunları deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…