• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rozasea ozguven eksikliği

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaslar rozasea nın caresi yok bunu cok iyi anladım ve hayatım bitti sanki fakat Dr İbrahim yılmaz kac kişiyi tedavi etmiş alternatif tıpla yıllar olmuş hala roza belirtisi yokmuş. Birde gumus solusyonu kullananlar da iyileşmiş bir turlu inanamıyorum facebook de cahit emre şifalı Ürünleri sayfası var kac kişinin sedefi geçmiş resim yolladım 2 şişe verdi bana hiç duydunuz mu? Doktora söylediğim de hic bir sekil caresi yok diyorlar

Arkadaslar rozasea nın caresi yok bunu cok iyi anladım ve hayatım bitti sanki fakat Dr İbrahim yılmaz kac kişiyi tedavi etmiş alternatif tıpla yıllar olmuş hala roza belirtisi yokmuş. Birde gumus solusyonu kullananlar da iyileşmiş bir turlu inanamıyorum facebook de cahit emre şifalı Ürünleri sayfası var kac kişinin sedefi geçmiş resim yolladım 2 şişe verdi bana hiç duydunuz mu? Doktora söylediğim de hic bir sekil caresi yok diyorlar
Arkadasim dedigin seyleri bilmem ama modern tip doktorlari bilmiyolar bunu.. yani alternatif tip isine giremezler

Merhaba,
Rozasea dermatit ve sivilce gibi sorunlar için, nar çekirdeği yağı tableti ve nar çekirdeği yağı kullanın.Yağı elinize döküp yüzünüze rahatlıkla sürebilirsiniz.Tableti de günde 1 tane alın. Bende de var aynı sorun.Bi çok doktora gittim çok fazla ilaç krem kullandım.Kremlerden yüzümde kılcal damarlar oldu.Hepsini bırakıp nar çekirdeği yağına başladım çok şükür gayet iyi durumdayım.

Benim de burun kenarlarımda rozasea benzeri kızarıklıklar var ve bazen daha da büyüyüp kaşıntılı bi hal alıyor. Sanki şekerli gıdalar yediğimde artıyor gibi hissediyorum. Neler kullandım neler ama hiç bi ürünün çaresini göremedim 😔

Back
X