• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

roxanne trendy mini parfümlerinin orjinal kokularının isimleri nelerdir??

merhaba..

Ben yeni üyeyim.. Roxanne Trendi Mini yeşil parfümün orjinal kokusunu bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim kendi kokumu buldum ama hangi parfümün taklidi olduğunu bilmiyorum orjinal parfümünü bulmama yardım edermisiniz??

Olcsó Roxanne Perfume (15 ml EDT) *Trendy Mini* (IT8789) vásárlás, termékinformáció -- ITMedia.sk webshop (yeşil olan)
Yeşil rengi sanki Cacharel - Gloria gibi aklımda kalmış ama o da üretilmiyo artık maalesef :(

ben kırmızısına bayılıyorum sadece gratislerde bulabiliyorum bu mini parfümü. bilen yok mu kızlar ben de merak ediyorum:KK22:

ben kırmızısına bayılıyorum sadece gratislerde bulabiliyorum bu mini parfümü. bilen yok mu kızlar ben de merak ediyorum:KK22:
Gratis'te satılıyo mu, dikkat etmemiştim.. Yeşil rengi de var mı peki? Kırmızısı da sanki Gucci Rush gibi aklımda kalmış cnm :)

Gratis'te satılıyo mu, dikkat etmemiştim.. Yeşil rengi de var mı peki? Kırmızısı da sanki Gucci Rush gibi aklımda kalmış cnm :)

evet gratiste satılıyo hatta ben bi tek orda bulduğum için sadece orda satıldığını düşünmeye başlamıştım o_O

Konu hortlayacak ama, bende bayılıyorum bu minik yeşil parfümeee :KK37:

Back