• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Rowenta Straight & Curl saç şekillendirici

addictive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
137
0
96
Ankara
Bayanlar iki gün önce rowentanın straight&curl saç şekillendiricisini aldımmm..
ve sonuç.. mükemmel!! çok çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

hem düzleştirici hem bukle yapıcı özelliği var birarada. benim saçlarım hafif dalgalı, genelde düzdür. bukle yapmak istediğim için aldım en çok. saçlarımı düz kullanmak istediğimde de daha düzgün durması için düzleştirici özelliğini kullanmak için tercih ettim.

bu model yeni çıkmış, internette tesadüfen görmüştüm rowentanın kendi sitesinde.ama alışweriş sitelerinde bulamamıştım. geçen gün gezerken tesadüfen tefalde rastladım ve denemeyi rica ettim. hakikaten süper yapıyor. benim saçlarım genelde düz olduğu için düzleştirici kısmını fazla değerlendiremem ama eğer bukle yapmayı seviyorsanız özellikle tavsiye ederim!!

malzemesi ceramic ve 200 dereceye kadar ısınıyor. bir de iyon özelliği var elektriklenmeyi önlemek için. hatta saçlarımın resmini de koymayı düşünüyorum :

bu şekilde açıkken düzleştirici olarak kullanabiliyorsunuz. iki tarafı birleşince de bir maşaya dönüşüyor ve bukle yapabiliyorsunuz! :)

bir süredir hem düzleştirebilen hem bukle yapabilen bir alet arıyordum, bunu keşfedince çok heyecanlandım ve sizinle paylaşmak istedim :)

kuaförleri bıktıracak kadar gür saçlarımı kendim 1 saatte bukle bukle yaptım!! :)

Son düzenleme:
çok güzel yapmışsın bende maşa almayı düşünüyodum ama benim saçlarım çok düz hemen şekli bozuluyo bu alet işe yararmıki?

bende düzleştiricimi değiştirmek istiyorum benim saçlarımda dalgalı gür ve kabarık:(acaba düzleştirici olarak işe yararmı aklımda remington var ıslak kuru oda süper bişeymiş bakalım hangisi olursa..bu arada saçların çok güzel olmuş cnm maşallah:)

:1shok: aynı zamanda seramik mi?! :asigim: sanırım aradığımı buldumm Şeniz :sm_cool:

addictivecim saçlarını yıpratıyo mu benim için bu çookkk önemli çünkü saçlarım rezil oldular düzleştiriciler yüzündennn senağlama

bende düzleştiricimi değiştirmek istiyorum benim saçlarımda dalgalı gür ve kabarık:(acaba düzleştirici olarak işe yararmı aklımda remington var ıslak kuru oda süper bişeymiş bakalım hangisi olursa..bu arada saçların çok güzel olmuş cnm maşallah:)

teşekkür ederimm canımm :) işe yarayıp yaramadığını aleti satan yerde denemeyi rica ederek anlayabilirsin aslında. ben öyle yaptım. ama saçlarım zaten pek dalgalı olmadığı için maşa olarak denemiştim. ertesi gün de gidip aldım :)

:1shok: aynı zamanda seramik mi?! :asigim: sanırım aradığımı buldumm Şeniz :sm_cool:

addictivecim saçlarını yıpratıyo mu benim için bu çookkk önemli çünkü saçlarım rezil oldular düzleştiriciler yüzündennn senağlama

evet seramik :) kullanmaya başlayalı uzun süre olmadı canım ama yıpranmayı en aza indirmek için haftada 2 kereden fazla yapmamayı düşünüyorum. hangisini kullanırsak da yüksek ısı mecburen yıpratıyor saçları.ben de bunun için hem sık sık yapmıcam hem de saçıma arada besleyici birtakım bakımlar da yapmayı düşünüyorum..

my.php

canım bende rowentanın resmini koydugum bu saç düzleştiricisi var pekte memnun sayılmam ...arkadaşlarımın braun u var onlarınkıne bakıorum aynı kuaförden çıkmış gibi bnmkısı hiçde öle durmuo..o yüzden rowenta aldıgıma pişmanım keşke braun alsaydım dıorum...şimdi konuyu görunce heveslendım maşaya ihtıyacım var çünkü ama korkuorum buda ii çıkmazsa die..bana düzleştirmeside ii olması gerekıo??

my.php

canım bende rowentanın resmini koydugum bu saç düzleştiricisi var pekte memnun sayılmam ...arkadaşlarımın braun u var onlarınkıne bakıorum aynı kuaförden çıkmış gibi bnmkısı hiçde öle durmuo..o yüzden rowenta aldıgıma pişmanım keşke braun alsaydım dıorum...şimdi konuyu görunce heveslendım maşaya ihtıyacım var çünkü ama korkuorum buda ii çıkmazsa die..bana düzleştirmeside ii olması gerekıo??

canım benim en çok maşaya ihtiyacım olduğu için bunu tercih ettim. ama sadece düzleştirici istiyorsan diğer markalara gözat derim çünkü dediğim gibi saçlarım zaten düz gibi o yüzden düzleştirici kısmının ne kadar düzleştirdiğini tam bilemiyorum ama benim ihtiyacımı karşılıyor. aleti satan bir yer görürsen girip denemeyi rica et diyebilirim ancak, böylece almadan görebilirsin senin saçında ne kadar işe yarayacağını..

Back