kızlar birçok düzleştirici araştırıorum karar veremiorum bi türlü rowentalar hoşuma gitti bu modelleri kullanan var mı aranızda?hangisini tavsiye edersiniz?aldımmıda şöle ii bişe olsun istiorum.bunlarda başka önerebileceğiniz başka ürün varsa yazın lütfen.bu arada kıvırcık kabarık ince telli saçlarım vede röfleli ona göre kızlar ne olur yardım edinnnnn.
cnm ben philips in düzleştiricisini kullanıyorum ama alalı 3 yıl oluyor. Çok da memnunum. Ama benim saçlarım kalın telli ve hafif dalgalı. Şimdi düzleştirici alacak olsam kesinlikle remingtonun ıslak kuru kullanılanları tercih ederim. o makinanın tek kötü yanı diğer düzleştiriclerden biraz daha ağır olması. yani kolun yorulabilir yaparken :) ama plakaları daha geniş ve çok çabuk düzleştiriyo kıvırcık saçdada gayet başarılı ve çok kalıcı. istersen bu markayı da düşün. Ben yine bundan 3 buçuk 4 yıl önce ilk düzleştiricmi rowenta dan almıştım açıkçası memnun kalmadım çok zor düzleştiriyordu ve zamanla bozuldu. saçımı tiftikleştirmeye başladı. ama dediğin modeller güzeldir mutlaka.. sen yine de remington u da düşün derim.