• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rowenta IPL Instant Soft Lazer Epilasyon aletini kullanan var mı ?

Dahlia_

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
21.994
115.996
798
Merhaba..
Rowenta EP9600 IPL Instant Soft Lazer Epilasyon aleti hakkında bilgisi olan var mı ?

bnmç.jpg

Ben yeni aldim. Bugun kullandim. Sonucu buraya yazicam insallah. Yalniz şunu belirteyim. Media markttan aldim ben urunu. Urunu satarken elmacik kemikleri altindaki her bolgeye uygulayabilirsiniz dediler. Sakin buna aldanmayin. Her bolgeye asla kullanilmiyor. Atiş yapmiyor makina bazi bolgelerde. Kollar bacak ve koltukalti için dusunebilirsiniz. Diger bolge sıkıntı.

Ben urunu zor da olsa iade edebildim. Artik Kullanmadigim icin sonuc yazamiycam. Ilk seansta tabi ki sonuc alamadim. Bence eger evde lazer epilasyon aleti kullanmayi dusunuyorsaniz her bolgede atiş yapip yapmadigindan emin olarak alin derim. Sonra husrana ugrarsiniz. Biyik bolgesinde bile dogru duzgun atiş yapmiyordu makina. Profesyonel seanslarla yaptirmak daha mantikli geliyor artik bana. Az para degil cunku cihaz.

Ben urunu zor da olsa iade edebildim. Artik Kullanmadigim icin sonuc yazamiycam. Ilk seansta tabi ki sonuc alamadim. Bence eger evde lazer epilasyon aleti kullanmayi dusunuyorsaniz her bolgede atiş yapip yapmadigindan emin olarak alin derim. Sonra husrana ugrarsiniz. Biyik bolgesinde bile dogru duzgun atiş yapmiyordu makina. Profesyonel seanslarla yaptirmak daha mantikli geliyor artik bana. Az para degil cunku cihaz.
Ben de bugün aldım yorumunuzu görünce çok korktum çünkü yüzde ve bikini bölgesi en çok ihtiyaç olan yer bende görünce yorumu bikini bölgesi ve yüzde denedim atış yaptı cihaz ne kadar işe yarar henüz bilmiyorum öncesinde düzenli kullanmak gerekiyor tabi

Back