Saç Şekillendiriciler Rowenta Cf 7650 Sublıme Saç Düzleştirici

Sizce hangisi daha iyi ?

• Ankete Katılan
    3

interestingstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
8
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar
Şaç sağlıma çok önem veriyorum bu yüzden saçım için en sağlıklı ve en iyi olanını arıyorum .İnternette gezinirken rowenta sublime saç düzleştiricisini gördüm ve araştırdığıma göre buhar sistemi sayesinde saçı yıpratmadığı söyleniyor .Aynı şekilde braun satin hair saç düzleştirme serilerinide gördüm. Yıpratmadığını söylsede su olmadan buharsız bi şekilde bu mümkünmü kararsızım sizce hangisi daha iyi kullanan varmı sublime bana daha az yıpratır gibi geldi fakat braun da kafamı karıştırıyor....?
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
merhaba babyliss'in de buharlı saç düzleştiricisi var ben kullanıyorum ayrıca buharsız olarak da kullanabiliyorsun. bir de bunu araştır. ben memnunum.
ama sana tavsiyem düzleştiriciyi denemeden alma zaten mağazalarda denetiyorlar ben denemiştim.

şu an seçmiş olduğunuz ürün bi harika ama istediğiniz özelliklerde braun da çeşitli ürünler bulunmakta dilerseniz ürünlerle alakalı bilmek istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.ürünlerin altındaki linklere tıkladığınız takdirde tüm saç şekillendiricilerle ve farklı markalar için zengin bir ürün yelpazasine ulaşabilirsiniz ..iyi günler

Çok teşekkür ederim benim için önemli olan şey yıpratmaması eğer dedim braun yıpratmıyorsa daha özellikli o yüzden sordum .... MAVİSH babyliss in ki bukle yapabiliyormu ?

Son düzenleme:
ben braun un ürününü kullanıyorum ve haftada en az 3 defa yapıyorum saçlarımda uzun yıllardır sarı boyalı yıpranma olmadı kesinlikle hatta ısalk yada nemliyken çok tercih etmeyin iyice kurutun demişlerdi ben nemliykende yaptım ve dümdüz oldu ki ben dalgalı ve ince telli saçlıyım tavsiye ediyorum ama son tercih senin

Çok teşekkür ederim benim için önemli olan şey yıpratmaması eğer dedim braun yıpratmıyorsa daha özellikli o yüzden sordum .... MAVİSH babyliss in ki bukle yapabiliyormu ?

ben bulke yapmayı hiç denemedim.
düzleştirici yüzeyi geniş bu yüzden bukle olmaz heralde...
ama denicem merak ettim bukle olursa buraya yazarım yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…