Sivilceli Ciltler roucuttane kullananlardan yorum bekliyorum.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

PattzStew

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
7
0
6
Ankara
roucuttane Kullanıyorum. 4.aydayım şu an. 3 gün önce dudaklarımın kenarı kırmızı oldu hani palyançolar makyaj yapar ya dudaklarına , hah işte onunki gibi oldu. Dışarı çıkamadım 1 gün , dershaneme gidemedim bu yüzden. :(
ALLAH'a şükürler olsun şimdi iyi kullananlar varsa bilgi almak isterim.
Ayrıyetten temizleme jeli falan kullandınız mı acaba? Bazı sitelerde okumuştum ama temileme jeli ne alaka anlamadım :D
Ve suyu ne kdar içmem gerekiyor? 1 Hafta kadar çok içememiştim şimdi tekrar başladım içmeye..
Yorumlarınızı bekliyorum , yeni üye oldum. Teşekkürler. :)

Merhaba, geçen sene kızım doktor reçetesiyle kullandı, ben bizzat takip ettiğim için yardımcı olmaya çalışayım.Temizleme jelini cildini temizlemek için kullanabilirsin ama dikkat etmen gereken nokta asla sivilceli ciltler için kullanılan kurutucu jelleri kullanmaman çünkü ilaç zaten içten fazlasıyla kurutuyor.Nemlendirici özellikli bir cilt temizleyicisi kullanman gerek.Yağlı yiyeceklerden,fast foodtan kollestrolü yükselten gıdalardan uzak durman gerek, biz her reçetede tahlil yaptırmıştık kollestrol kontrolü için.Roucuttane ciddi yan etkileri olan bir ilaç,karaciğerini korumak için sağlıklı beslenmeye özen göster.Günde 2 litre su muhakkak tüket.

ben de bu ilacı 5 ay kullandım tedavi biteli 7 ay oldu ve malesef cildim eski haline döndü sözde garanti veriyorlardı bir daha çıkmaz diye ama o kadar kötüyüm ki:((( yan etkileri beni mahvetmişti dudaklarım çatladı insan içine zor çıkıyordum burnum bile kurudu bir kaç defa kanadı..şimdi napsam diye düşünüyorum yarın tekrardan doktara gidicem bakalım ne diyecek..

Merhaba, temizleme jeli vs kullanma doktoruna sormadan ekstra bişey sürme suratına dove sabunla yıkayabilirsin doktorum sölemişti bana sonrada kremlerin bu kadar.. Ben 4.ayımdayım ve çok memnunum inşallah sende şifa bulursun

ben de bu ilacı 5 ay kullandım tedavi biteli 7 ay oldu ve malesef cildim eski haline döndü sözde garanti veriyorlardı bir daha çıkmaz diye ama o kadar kötüyüm ki:((( yan etkileri beni mahvetmişti dudaklarım çatladı insan içine zor çıkıyordum burnum bile kurudu bir kaç defa kanadı..şimdi napsam diye düşünüyorum yarın tekrardan doktara gidicem bakalım ne diyecek..
Çok geçmiş olsuun , evet gerçekten kötü oluyor , benimde burnum çok kanıyor burun için kurulukda fazla, dudaklarımı söyleyemiyorum bile.. İnşallah düzelir canım en önemlisi sıkkıntı yapmamak ne kadar zor olsa da. :)

Son düzenleme:
Merhaba, temizleme jeli vs kullanma doktoruna sormadan ekstra bişey sürme suratına dove sabunla yıkayabilirsin doktorum sölemişti bana sonrada kremlerin bu kadar.. Ben 4.ayımdayım ve çok memnunum inşallah sende şifa bulursun
Sadece bir krem vardı nemlendirici onu kullanıyorum.İnşALLAH teşekkür ederim:)

Merhaba, geçen sene kızım doktor reçetesiyle kullandı, ben bizzat takip ettiğim için yardımcı olmaya çalışayım.Temizleme jelini cildini temizlemek için kullanabilirsin ama dikkat etmen gereken nokta asla sivilceli ciltler için kullanılan kurutucu jelleri kullanmaman çünkü ilaç zaten içten fazlasıyla kurutuyor.Nemlendirici özellikli bir cilt temizleyicisi kullanman gerek.Yağlı yiyeceklerden,fast foodtan kollestrolü yükselten gıdalardan uzak durman gerek, biz her reçetede tahlil yaptırmıştık kollestrol kontrolü için.Roucuttane ciddi yan etkileri olan bir ilaç,karaciğerini korumak için sağlıklı beslenmeye özen göster.Günde 2 litre su muhakkak tüket.
Suyu ilk başlarda güzrl içiyordum , bu aralar fazla içemiyorum. Bir ağırlık ve yorgunlukda hisssediyorum üzerimde zaten.
Yağlı fazla yememeye çalışıyorum. Ama asıl acıdan uzak durmak zor oluyor benim için baharat vs. :(

bol bol su içmelisin, günde en az 2 litre. Bir de ben sadece suyla yıkıyordum yüzümü, zaten hassas,kimyasal şeyler sürmeye de gerek yok. kollarım da kırmızı olmuştu senin gibi ama nemlendirici sürdüm

Kızlar merhabaaa :3:
Roaccutane tedavimin 6.cı ayımdayım ve cildim tabiri yerindeyse mermer gibi :) önümüzdeki ay kontrole gidicem yüksek ihtimal bitecek tedavim sadece şuan kızarıklıklarım var bikaç yerde oda elimin rahat durmayışından kaynaklandı hem oynadım malesef...!

Size tavsiyem ilaçtan korkmayın! Doktor gözetimi altında pes etmeden kullanın sonuç mükemmel :34:
Herkese acil şifalar diliyorum :34:

benim de erkek arkadaşım kullanmıştı lise sondayken falan şimdi üniden mezun oldu ve hiç sivilcesi yok :) çok zor bi ilaç çoook yan etkisi var hala burnu kanıyo bazen inanır mısınız dört sene oldu bırakalı:( çok kuruma oluyodu onca yorgunluk da öyle dudaklarına kulagına vs nemlendırıcı surmek zorunda kalıyodu :( ama simdi mutlu son:)

Ben zoretanin kullandım. Bıraktım gerçi 5 ay kullandım sadece. Eğer tekrar çıkarsa yeniden başlayacağım.
Bu ilaç cildi çok fazla kurutuyor bu yüzden suyu ihmal etmemek lazım. Benimde dudaklarım hep yaraydı, çatlaktı. Ama umursamıyordum.
Sonucuna odaklandım sadece. Şuan ne bir siyah nokta ne bir sivilce var yüzümde.
Dudakların için Blistex kullanabilirsin.

Son düzenleme:
merhabalar.birkaç aklıma takılan sorularım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yağlı bir cildim var çok ilaç kullandım ama geçmedi öyle çok sivilcelerimde yok ama yüzüm hiçbir zaman pürüzsüz olmadı 22 yaşındayım doktorum zoretanin başlamamı önerdi yaz sonunda düşünmek için fırsatım var çok sivilcem olmadığından daha rahat mı atlatırım sizce bu süreci cildin kusması olayı beni çok tedirgin ediyor elmacık ve gıdık sayılabilecek yerlerde yogunluk olarak sivilcelerim çıkıyor çok tedirginim sizin fikriniz nedir?

Back
X