Bebek Beslenmesi rotavirüs

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

majezik16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
109
4
118
49
merhaba arkadaşlar,
bebeğine rotavirüs aşısı yaptıran var mı?aşıdan sonra yan etki oldu mu?yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldık.teşekkürler.sevgiler

biz yaptırdık canım
iki dozluk olanlardan yaptırdık
hiç bir yan etkisi olmadı
zaten bu aşıda yan etki olma olasılığı çok düşük olduğunu söylemişti dr.umuz

mutlaka yaptırmalısın bebeklerde çok tehlikeli bir hastalık, hastaneye yatmak gerekiyor ve iyileşme süreci de çok sancılı geçiyor hem bebek hem de anne acısından. rotarix tavsiye ederim hem içerik hem de 2 doz uygulandıgı için fiyat acısından.yan etkisi görülmüyor zaten agızdan veriliyor.

evet biz de yaptıracağız.diğer arkadaşların da dediği gibi önemli bir aşı bu kararsız kalmayın mutlaka yaptırın...

Kesinlikle yaptırın. Çok önemli bir hastalıktır. Aşısı pahalı ama değer.
Aşı olduğu diye rota virüz olmayacak gibi bir durum söz konusu değil ama risk azalacak ve hafif geçirecektir.

Sevgiler

biz 3 doz yaptırdık. zaten ağızdan verildiği için ateş filan olmuyor. doz başına 120 TL ödedik. devlet karşılamıyor çünkü. doktorumuz kesinlikle tavsiye etti bize.

bende yaptırdım çok tehlikeli bi hastalık aşı %90 koruyo . Bende 3 doz yaptırdım adedi 120 den pahalı bayağ ama napalım bebişlermiz için .

bende kararsız kalanlardandım doktorumuz önermişti ama sonra buraya yazdım herkes mutlaka yaptırmalısın deyince yaptırdım iki doz olandan rotarix tavsiye ediyorum bende iki doz şeklinde uygulanıyo 16 temmuzda yapıldı diğeride 27 ağustosta yapılacak yalnız diğer aşılarla (ikinci doz karma aşıdan sonra yapılacak aşılarla) denk gelmemesi gerekmiş diğerlerinide ona göre ayarladı sağlık ocağındaki hemşire ben doktoruma yaptırmadım çünkü dier aşıların hepsini sağlık ocağı yapıyo bunuda aynı hemşire yapsın istedim eczaneden aldım sağlık ocağına gittim zaten ikinci karma aşısıda vardı o gün beraber yapıldı ama akşamına ateşi oldu birascık ertesi güne bişii kalmadı aşının fiyatı tek doz 145 tl cnm hemen yaptır bence zaman kaybetme sevgiler opuyorumnanaktan

bende 2 ayrı doz yaptırdım tek doz fiyatı 142 lira. bencede hemen yaptır doktorunla konuş ve zamanını kaçırma canımm. ayrıca hiç bir yan etkisi yaşamadık zaten en belirgin etki ishal olması oda 1-2 günde gecer dedi doktorumuz, geç kalma canımm

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.şimdi doktordan geldik,aşımız yapıldı.105 milyon ödedik.aşının adı da rotarix.2 doz yapılacak.sevgiler

arkadaşlar ben yaptırmamıştım, doktorum da ısrar etmedi yaptır diye. acaba geç mi kaldım? ne zamana kadar yapılailiyor, biz şu anda 17 aylık olduk.

kızlar doktorunuza danışın bu aşının zamanı konusunda bence en sağlıklı bilgiyi o verecektir ayrıca yaptıracak arkadaşlar doktorunuza yaptıracaksanız eğer eczaneden bir gün önce sipariş verin ertesi günü alır almaz zaman geçirmeden yaptırın doktordaki aşıya ben pek güvenemiyorum açıkçası ne zaman alındı acaba çünkü aşıların belli bir soğukluk derecesinde durması gerekiomuş acaba buna özen gösteriolarmı bilemezsin o yüsden ben eczaneden aldım buz aküsüyle verdiler zaten ısınmasın diye hemen sağlık ocağında yapıldı sizde dikkat edin bence olurmu sevgiler :ecrin_bebek:

Biz birincisini 2 aylıkken ikincisini 4 aylıkken yaptırdık . Eczaneden 142 tl ye aldık. fiyatlar niye farklı anlamadım. Hiç bir yan etkiside olmadı. 2 ay arayla yapılıyor ilki 2 aylıkken olursa ikincisi 4 aylıkken 3 aylıkken olursa ikincisi 5 aylıkken

Bence mutlaka yaptırın bu aşıyı arkadaşlar. Ben bir cahillik ettim yaptırmadım tam doğumgününde çocuğum rotavirüs oldu günlerce baygın yattı. İyileşmesi çok uzun sürdü. Çocuk yemeden içmeden kesildi durmadan ishalle ve kusmayla uğraştık. Günlerce hayat zehir oldu hepimize. O kadar pişmanım ki anlatamam. Benim gibi çekmek istemiyorsanız mutlaka parasına falan bakmadan yaptırın bence.

2 doz yaptırdım ve şiddetle tavsiye ederim.... yaptırmayan arkadaşlarımın çocukları bu salgına yakalandılar bu yaz...hiç bir yan etkisi de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…