Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi rotavirus ve prevenar asi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

elif111

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
81
13
613
Ankara
2 bucuk aylik bir bebegim var. rotavurus ve prevenar asiyi yaptiricam 3 ayinda. daha once bu asilari yaptiran arkadaslar etkilerini yazabilir misiniz?

elif onlar ne kız :))yani biçok özel aşıyı takip ettirdi doktorumuz ama yazdıklarını hiç bilmiyorum

canım ben hepsini vurdurdum toplam 4 doz vuruluyor.zatürre için vurulan bir aşı...ben onunla beraber actHiB (menenjit) denk geldiği için 2 aşı beraber ağır geldi ve vurulduğu gün, ertesi sabah doktor yarımşar fitil koymamı söylemişti.belki tek tek vurulsa ağrısız olurdu.ama hafif bir huysuzluk olabilir.diğer aşı ishal içindi sanırım ama doktorumuz o aşıya gerek görmedi.2 yaşına girmek üzereyiz ilk defa geçen ay ishal oldu..doktorumuz çok güvendiğim için ne dediyse uyguladım ve %100 memnunum.başka sorun varsa cevaplayabilirim

Son düzenleme:
Canım,ben ikisini de oğluma yaptırdım..hiçbir yan etkisi olmadı..

2 bucuk aylik bir bebegim var. rotavurus ve prevenar asiyi yaptiricam 3 ayinda. daha once bu asilari yaptiran arkadaslar etkilerini yazabilir misiniz?

Canım prevenar aşı artık sağlık bakanlığının aşı takvimine girdi 4 doz yapılıyor.ilk dozu 2. aydan itibaren karma hepatit ve bcg aşılarıyla birlikte yapılıyor.Yan etkisi çok az.Sen yinede çocuğum rahat olsun dersen aşıya götürmeden önce dr' yazdığı ağrıkesici ateş düşürücü şuruplardan verebilirsin.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…