- 19 Ocak 2021
- 242
- 81
- 34
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Merhabalar hanımlar; bebeğim 3 aylık. Rotavirüs aşısı yaptırmalı mıyım? Yaptırmayın pişmanlık yaşayan var mı? Çok kararsız kaldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum. Yaptırayım İnşaAllahBenim kızımda çok alerjik bir çocuk ben yaptırdım. Yaptırmayıp hastanelik olan tanıdıklarım var. Bi bulaşırsa çocuğu çok yıpratıyor rota. Bence imkanınız varsa mutlaka yaptırın.
Alerjik bebeklere önermiyorlar mı?Yaptirmalisin biz yaptirmadik alerjik bebek oldugu icin onermediler ama cok korkuyorum herseyi surekli dezenfekte ediyorum agir bi virüs risk alma
ben yaptırdım . aşı agır atlatmayı önluyor benim bildiğim. zaten kucucuk bı damla gibi bişi agzına sıkıverdı :) dger aşılarının yanında masumdu aglatmadı dıye sevdım :) rota cok sıkıntı ya. benım arkadasımın cocugu geçirdi hastalıgı aşılı olmasına ragmen mınıcık ellerıne serum taktılar baya kusma ates ıshal falan vardı. o zman aşı yaptırmasaydı nolurdu dıye dusundugum oldu ıse yaramıyor mu da dedırttı. amaa cocugun o ankı bagısıklıgı da etkılıyor tabı hastalıgın seyrını pek kıyas yapmamak lazım. onun kopek dişler cıkıyordu aynı anda belkı o etkılemıstır. ben azcık bıle yararı olsa yapılması taraftarıyım. pahalı olmasa devlet ası takvımıne koyar bunu da bakalım :)Merhabalar hanımlar; bebeğim 3 aylık. Rotavirüs aşısı yaptırmalı mıyım? Yaptırmayın pişmanlık yaşayan var mı? Çok kararsız kaldım.
Çok geçmiş olsun. Kaçıncı ayda geçirdi bebeğiniz ? Bir de tam olarak nelerden bulaşıyor bu virüs ?Bence dr a danışın alerjık oldugu için ama mümkünse yapturın. Ben zamanını kaçırmıştım 4 ay önce gecirdik 5 gun serumla atlattık cok şükür
Çok ağır bir virüs mutlaka yaptırınMerhabalar hanımlar; bebeğim 3 aylık. Rotavirüs aşısı yaptırmalı mıyım? Yaptırmayın pişmanlık yaşayan var mı? Çok kararsız kaldım.