• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Rotavirüs aşı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Nurgokhuso

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
9
1
1
34
Hanımlar asi icin son 2 ayi kaldi bebegimin yaptırmak için doktorumuz tedavisi var dedi gerek yok dedi ama saglik ocagindaki ebe yaptir dedi önemli dedi yaptıran varmi kararsız kaldım

Kızım küçükken bende kararsız kalmıştım ama yaptırdım tedavisi var doğru ama aşısını yaptırıp önlem almak varken neden riske atayım diye düşündüm neticede her çocuk hafif geçirmiyor ve gerçekten zor ve yorucu bir hastalık

İki çocuğuma da yaptırdım. Yine olsa yine yaptırırım. Rota virüsü çok pis bir şey çocukları mahvediyor. Çocuğu hastanelik etmeye değer mi?

İki çocuğuma da yaptırdım. Yine olsa yine yaptırırım. Rota virüsü çok pis bir şey çocukları mahvediyor. Çocuğu hastanelik etmeye değer mi?
Haklısınız benim düşüncemde o yonde ian doktor kafami karıştırdı teşekkür ederim

Kızım küçükken bende kararsız kalmıştım ama yaptırdım tedavisi var doğru ama aşısını yaptırıp önlem almak varken neden riske atayım diye düşündüm neticede her çocuk hafif geçirmiyor ve gerçekten zor ve yorucu bir hastalık
Evet riske atmaya gerek yok teşekkür ederim

2. Dozu geçen ay yaptırdım kızıma. Ayriyetten menenjit aşılarını da oluyoruz. Durum musait ise yaptirin bence onemsenmiyecek hastalıklar değil çünkü. Rabbim sağlık sıhhat versin evlâdiniza İnşallah

3 gün 40 derece ateşlerde hastaneye git gel yaptık ateş düşmeyince yatırdılar teşhis: Rota. çok kötü bir hastalık bebeğim 10 gün hastanede yattı bi saat içinde bir paket bez bitirdiğimi bilirim. Tedavisi Hiçte kolay değil. Bebeğimin içi akıyordu resmen sürekli baygın aç susuz şekildeydi. Kesinlikle yaptırın. Şu anda da rota salgını var zaten önleminizi alın. 🌸

bir çok hastalığın tedavisi var ama aşısı varsa onuda oluyoruz hani doktorunuz neden böyle bişey demiş anlamıyorum
rota virüsü çocuklarda ciddi sonuçlara yol açabiliyor... aşı olunca hasta olmayacak diye bişeyde yok
mesela benm kuzenimin oğlu rota aşısını yaptırdığı halde rotadan dolayı 1 hafta hastanede kaldı, doktorlar iyi ki aşıyı vurdurmuşsunuz yoksa bu çocuk çok daha kötü olurdu dedi..
diğer örneği ise arkadaşımın kızı aşı olmadığı için 10 gün yoğun bakımda kaldı el kadar bebek
ben kızıma yaptırdım yine olsa yine yaptırırım canım
bence mutlaka yaptır
hatta bence bu aşı devlet destekli olmalı, maddi durumu olmayanların allah yardımcısı olsun

Back