• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları rota virusu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Permers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
593
0
46
- Yurtdışı
Arkadaslar aranizda bebegi rota virusu atlatan var mi? yaklasik 10 gun once bebegimin kakasinda rota virusu pozitif cikti. Bu virus asiri ishal ve kusma yaparmis ama cok sukur gunde bir ya da iki gunde bir kaka yapiyor, biraz civik, kusma yok, ates yok. Dun yine tahlil yaptik, hala pozitif :( 1 aydan fazladir da istahsiz, gayet guzel yiyen oglusum simdi hicbirsey yemiyor. Doktor istahsizligi ondan diyor ama internete bakiyorum, bu hastalikta istahsizligi yapan ishal ve kusmaymis, e bizde bunlar yok. Ama bebisim hala HICBIR SEY yemiyorrr :((((( bu virus havada cok yaygin dedi hem doktor hem laborant. nasil gececek diyorum, 3-4 aydan once gecmez diyor :( neyse ki asisi var. Ama gel gor ki istahsizliginin bu virusten olduguna ikna olamadim bir turlu.

aranizda rota virusu atlatan, ya da benim anlattigim sekilde atlatan varmi? Nasil bir tedavi uygulandi? Yogun ishal olmamasina ragmen istahsizlik oldumu? Off bebegim uyusa bile, uzuntuden bende uyku kalmadi :(

20 gun gecmis kimse cvp vermemis, herhadle kimsenin bebeginde rota virusu olmadi, ne guzel...

internete baktim da rota virusu hastaligi 5-7 gun surer diyor, bizim doktorumuz ise 3-4 aydan once gecmez demisti. Oglum hala ayni durumda :( Ne zaman gecer bu hastalik???? :((

20 gun gecmis kimse cvp vermemis, herhadle kimsenin bebeginde rota virusu olmadi, ne guzel...

internete baktim da rota virusu hastaligi 5-7 gun surer diyor, bizim doktorumuz ise 3-4 aydan once gecmez demisti. Oglum hala ayni durumda :( Ne zaman gecer bu hastalik???? :((

Aa cnm gecmıs olsun ya. Sen bzm kızlarada neden sormuyorsun?

Back
X