• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Rota Virüs Aşısı..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Rota Virüs Aşısı

• Evet, Gerek Duydum ve Yaptırdım

OY: 2 28,6%
  • Hayır, Gerek Duymadım ve Yaptırmadım

OY: 5 71,4%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar
bende Kızıma bu aşıyı yaptırmak istiyorum ama konulara baktım kimisi yaptirmis kimisi yaptirmamis
bende kararsiz kaldim simdi iyi bişimi degil mi diye
benim icin önemli olan bebegimin rahat ve iyi olmasi bu yüzden oylamaya birakmak istiyorum..
aranizda hic bu aşının kötü veya iyi etkilerini gördümü onlarida duymak isterim canlar
sagolun bu arada
ALLAH hepimizin bebisine saglik sihat versin :)

merhabalar
benim bebegim suanda 7 aylik.söylediginiz asiyi biz yaptirdik.daha önce internette arastirdim ve bu asinin daha önceki yillar kullanilanin yan etkisi oldugu görülmüs fakat suanda bu asi 2 marka yapiyormus ve bunlar güvenilir.biri 2 doz digeri 3 doz halinde ve agizdan oluyor.biz 2 doz olanindan yaptirdik yegenime 3 doz olanindan yapilmis..yani hangisini yaptirisaniz farketmiyor ayni.Yaptirali hemen hemen 4 ay oldu ve ben herhangi bir yan etkisini görmedim..suanda icim cok rahat cünkü önemli bir rahatsizliktan korunuyorlar..ben kücükken rota virusa bagli enfeksiyon gecirmisim ve 29 yasindayim annem halen unutamiyor..kisacasi ben yaptirmayi uygun buldum hem agizdan canlarida acimiyor..

merhabalar
benim bebegim suanda 7 aylik.söylediginiz asiyi biz yaptirdik.daha önce internette arastirdim ve bu asinin daha önceki yillar kullanilanin yan etkisi oldugu görülmüs fakat suanda bu asi 2 marka yapiyormus ve bunlar güvenilir.biri 2 doz digeri 3 doz halinde ve agizdan oluyor.biz 2 doz olanindan yaptirdik yegenime 3 doz olanindan yapilmis..yani hangisini yaptirisaniz farketmiyor ayni.Yaptirali hemen hemen 4 ay oldu ve ben herhangi bir yan etkisini görmedim..suanda icim cok rahat cünkü önemli bir rahatsizliktan korunuyorlar..ben kücükken rota virusa bagli enfeksiyon gecirmisim ve 29 yasindayim annem halen unutamiyor..kisacasi ben yaptirmayi uygun buldum hem agizdan canlarida acimiyor..

cok tsk ederm icimi rahatlattiniz

Ya Benim Gene Kafam Karisti Büsürü Konu Acılmıs bu Konu Hakkında ve Cok Negatif seylerde yaziyor ölüme sebeb oluyormus felan diye :S yine kafam karisti moralim bozuldu :/// Napcam ben ya..

Ben de yaptırdım fakat doğrusu doktorun dediğine göre karar verdim iyi mi kötü mü diye net.ten birşeyler araştırmak insanı iyice çıkmaza sokabiliyor çoğu zaman. Ben yaptırdım 1.dozu 2.dozumuz da 2 hafta sonra sadece normalde gece kaka yapmazken aşıyı olduğu gün gece okkalı bir kaka seramonimiz oldu :) çok şükür başka da sıkıntı yok.

Ben de yaptırdım fakat doğrusu doktorun dediğine göre karar verdim iyi mi kötü mü diye net.ten birşeyler araştırmak insanı iyice çıkmaza sokabiliyor çoğu zaman. Ben yaptırdım 1.dozu 2.dozumuz da 2 hafta sonra sadece normalde gece kaka yapmazken aşıyı olduğu gün gece okkalı bir kaka seramonimiz oldu :) çok şükür başka da sıkıntı yok.

cok sagolun icim gttikce rahatlyor

bende doktorumuzun tavsiyesiyle 3. ay kontrolümüzde yaptırdım ilk dozu 2. dozuda 5.ayda yapılcak hiç bi yan etkisi olmadı en azından içim rahat benim Allah korusun öyle bi hastalık geçirirse neden yaptırmadım diye kendimi suçlardım

rota virüsü ishal aşısı yani çok öneml bir aşı o yüzden yaptırdım bende kızıma.yan etkiside omadı.özellikle yazın daha fazla ishal görüleceği için herkesede öneririm bu aşıyı.

ben de yaptırdım kızıma 2. dozu da bitti hiç bir yan etkisi olmadı aşı olduğu günü bile hatırlamıyorum gayet sıradan geçti bebeğimde aksi bir durum olmadı.

ücretini kendiniz ödeyeceğiniz için illa yaptırın diyemem ama bebeklerimize faydalı bir aşı
zehirli ishale yakalanmamalarını veya yakalandılarsa da hafif atlatmalarını sağlıyor

merhabalar

benım çocugum 4 yaşında bende yaptırdım.bu yaşına kadar hiç ishal olmadı.2 doz şeklinde yapılmıştı ağızdan

merhaba sanırım aşıyı yaptırmışsınız. bu karar size ait benim cevremde yaptıran cok insan var içiniz rahat olsun. ben şahsen oğluma yaptırmamıştım.

Yan etkisini görmedik. Doktor hafif ishal yapar aşı dedi ama o da olmalı. Bence mutlaka yaptırılmalı...

Back