Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk dozu neden yaptırdınız?Tek doz yaptırdım ikinci doz hakkında kararsızım
Rota ölümcül bir virüs olabiliyor. Kesinlikle yaptırılmalı.Merhaba, rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmalı mıyım?
Hastalık bebeklerde kötü seyrediyor, diyeilk dozu neden yaptırdınız?
Yaptırdım yaptırmalisiniz. İmkanınız varsa tabi.Merhaba, rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmalı mıyım?
Tek doz yaptırdımMerhaba, rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmalı mıyım?
Ben iki doz yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım… aynı haftalarda doğum yapmış bi arkadaşım ısrarla yaptırmadı 13 gün hastanede yattı bebeği. Aşı parasından kaçtı misliyle maddi manevi sıkıntı yaşadı…Merhaba, rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmalı mıyım?
cok rısklı bır virüs. ölümcül olabiliyor. biz yaptırdık arkadas cevremde de aılemde de herkes yaptırdı cocuguna. bı arkadasımın kızının 2 asısı olmasına ragmen bu hastalıgı serumlarla 1 hafta hastanede atlattıgını soylebılırım:. dr umuz onerdı bız de yaptırdık. ölüm olasılıgını en aza ındırıyormus bu hastalıgı kapmanı engellemese de hafıfleştiriyor..Merhaba, rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmalı mıyım?