Rota Virüs Aşısı

Prematüre bir bebeğim var iki dozu da yaptırdık. Doktor arkadaşlarım da rotada bebekler sürünüyor hastanede dediler hep. İmkan varsa yaptırmanızı tavsiye ederim

Rotavirüs benim bebeğim aşı dönemindeyken çok fazlaydı. Yani yoğunbakımlarda bu yüzden yatan çok çocuk vardı, sosyal medyada karşıma çıkan çoğu çocuk bu hastalıktan hastanede yatıyodu falan. Tedavisi zor, bulaşı kolay, yoğunbakımda 15-20 gün geçirmelerine sebep olan, 5 yaş altı çocuklar için ölüm tehlikesi olan bi hastalık bu yüzden ben yaptırdım. 2 doz oluyor normalde. Ama tek doz kararı nasıl veriliyor bilmiyorum. Yaptırıp yaptırmamak sizin kararınız. Sonuçta özel bi aşı

İkizlerımde de yaptırdım, bu mınığe de yaptırıyorum bugün ilk dozunu oldu bile. Tehlikeli bır hastalık ölümcül olabilecek sevıyede neden rıske atayım ki cocuklarımı

Merhaba, rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmalı mıyım?
Ben iki doz yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım… aynı haftalarda doğum yapmış bi arkadaşım ısrarla yaptırmadı 13 gün hastanede yattı bebeği. Aşı parasından kaçtı misliyle maddi manevi sıkıntı yaşadı…
Keşke ücretli olmasa da her yavrumuz faydalansa 🤲🏻

Ben çocuğuma iki doz da yaptirdim. Kendim laboratuvarda çalışıyorum o kadar çok rota pozitif çıkıyor ki! Ve çoğu bebek hastaneye yatmak zorunda kalıyor. Asi en azından semptomları azaltıp hastane yatisini engeller. O yüzden yaptırmanızı tavsiye ederim imkanınız varsa tabi.

Ben iki dozuda yaptırdım.hic sıkıntı yaşamadım.Kuzenim yaptırmadi.Prk önemsemiyorlar böyle şeyleri.4 gün hastanede yattılar

Merhaba, rota virüsü aşısını yaptırdınız mı? Yaptırmalı mıyım?
cok rısklı bır virüs. ölümcül olabiliyor. biz yaptırdık arkadas cevremde de aılemde de herkes yaptırdı cocuguna. bı arkadasımın kızının 2 asısı olmasına ragmen bu hastalıgı serumlarla 1 hafta hastanede atlattıgını soylebılırım:. dr umuz onerdı bız de yaptırdık. ölüm olasılıgını en aza ındırıyormus bu hastalıgı kapmanı engellemese de hafıfleştiriyor..

X