• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rota virüs aşısı

Xerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
78
31
38
27
Merhaba hanımlar bebeğim 3 ayın sonuna doğru gidiyor artık rota aşını daha yaptırmadık. Bugün bir kaç eczaneye sordum 750-800 civarı değişiyor fiyatları çokta pahalı birşey. Sizce yaptırmalı mıyım. Ya da sadece 5. Ay da tek doz yaptırsak olur mu

Merhaba hanımlar bebeğim 3 ayın sonuna doğru gidiyor artık rota aşını daha yaptırmadık. Bugün bir kaç eczaneye sordum 750-800 civarı değişiyor fiyatları çokta pahalı birşey. Sizce yaptırmalı mıyım. Ya da sadece 5. Ay da tek doz yaptırsak olur mu
Evet malesef çok pahalı, bizde yaptırmayı düşünüyoruz.Zamanını kaçırmayın yoksa yapmazlar.İlk dozu 15 hafta olmadan yani 14 +6gün olana kadar yaptırmak lazımmış, bunu kaçırırsan olmuyormuş, 2 doz şeklinde varmış piyasalarda.

Evet malesef çok pahalı, bizde yaptırmayı düşünüyoruz.Zamanını kaçırmayın yoksa yapmazlar.İlk dozu 15 hafta olmadan yani 14 +6gün olana kadar yaptırmak lazımmış, bunu kaçırırsan olmuyormuş, 2 doz şeklinde varmış piyasalarda.
Aynen 3.ve 5. Ayda oluyormus.

İmkanınız varsa yaptırın. Tek dozda olmaz ne yazık ki en az iki doz hatta yanlış duymadıysam yeni aşı takviminde 3 doza çıkarıldı diye hatırlıyorum. Gerçekten bexsero su nymenrix i rotası hepsi birbirinden ulaşılmaz durumda şu anda. Bi şekilde yaptırmaya çalışın gününü geçirmeyin geçince yapılamayor.

bende yaptırmanız gerekir diyorum ..ülkemize maalesef mülteci doldu ve bu çocuklar aşısız hertürlü hastalık ortalıkda kol geziyor zaten .aşılar çok çok önemli

Kesinlikle durumunuz varsa yaptırmalısınız. Rota çok ağır bir hastalık çünkü. Tek doz olmuyor mutlaka çift doz olmalı ve zamanlarını kaçırmamanız lazım.

Back