gyulche Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2022 695 157 33 32 1 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gyulche #1 Kizlar asidan sonra bebeyimin kakasinda 1 hafta sonarab kan gordum doktor rota asisindan dedi yasayan varmi
Kizlar asidan sonra bebeyimin kakasinda 1 hafta sonarab kan gordum doktor rota asisindan dedi yasayan varmi
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 778 846 33 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gyulche #2 gyulche .!.: Kizlar asidan sonra bebeyimin kakasinda 1 hafta sonarab kan gordum doktor rota asisindan dedi yasayan varmi Genişletmek için tıkla... Rota aşısı besin alerjisini tetikleyebiliyor. Aynı durumu yaşadık, diyet yapıyorum kızımın proktokoliti var. Bebeğinizin alerjisi tetiklenmiş olabilir
gyulche .!.: Kizlar asidan sonra bebeyimin kakasinda 1 hafta sonarab kan gordum doktor rota asisindan dedi yasayan varmi Genişletmek için tıkla... Rota aşısı besin alerjisini tetikleyebiliyor. Aynı durumu yaşadık, diyet yapıyorum kızımın proktokoliti var. Bebeğinizin alerjisi tetiklenmiş olabilir
gyulche Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2022 695 157 33 32 5 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gyulche #3 Chyjinx .!.: Rota aşısı besin alerjisini tetikleyebiliyor. Aynı durumu yaşadık, diyet yapıyorum kızımın proktokoliti var. Bebeğinizin alerjisi tetiklenmiş olabilir Genişletmek için tıkla... Yalniz nasil diyet yapabilirim benim sutum cok az ve hazir sut yapip veriyorum simdi de hastayim uzun zamandir.kendi sutumu vemiyorum
Chyjinx .!.: Rota aşısı besin alerjisini tetikleyebiliyor. Aynı durumu yaşadık, diyet yapıyorum kızımın proktokoliti var. Bebeğinizin alerjisi tetiklenmiş olabilir Genişletmek için tıkla... Yalniz nasil diyet yapabilirim benim sutum cok az ve hazir sut yapip veriyorum simdi de hastayim uzun zamandir.kendi sutumu vemiyorum
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 778 846 33 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gyulche #4 gyulche .!.: Yalniz nasil diyet yapabilirim benim sutum cok az ve hazir sut yapip veriyorum simdi de hastayim uzun zamandir.kendi sutumu vemiyorum Genişletmek için tıkla... Eğer emzirmiyorsanız mamasını değiştirmeniz gerekiyor, süt alerjisi olan bebekler için özel mamalar var. Tabii önce alerji olup olmadığından emin olmak lazım
gyulche .!.: Yalniz nasil diyet yapabilirim benim sutum cok az ve hazir sut yapip veriyorum simdi de hastayim uzun zamandir.kendi sutumu vemiyorum Genişletmek için tıkla... Eğer emzirmiyorsanız mamasını değiştirmeniz gerekiyor, süt alerjisi olan bebekler için özel mamalar var. Tabii önce alerji olup olmadığından emin olmak lazım