• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rota așısından sonara bebeyimin kakasinda kan

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
Kizlar asidan sonra bebeyimin kakasinda 1 hafta sonarab kan gordum doktor rota asisindan dedi yasayan varmi

Kizlar asidan sonra bebeyimin kakasinda 1 hafta sonarab kan gordum doktor rota asisindan dedi yasayan varmi
Rota aşısı besin alerjisini tetikleyebiliyor. Aynı durumu yaşadık, diyet yapıyorum kızımın proktokoliti var. Bebeğinizin alerjisi tetiklenmiş olabilir

Rota aşısı besin alerjisini tetikleyebiliyor. Aynı durumu yaşadık, diyet yapıyorum kızımın proktokoliti var. Bebeğinizin alerjisi tetiklenmiş olabilir
Yalniz nasil diyet yapabilirim benim sutum cok az ve hazir sut yapip veriyorum simdi de hastayim uzun zamandir.kendi sutumu vemiyorum

Yalniz nasil diyet yapabilirim benim sutum cok az ve hazir sut yapip veriyorum simdi de hastayim uzun zamandir.kendi sutumu vemiyorum
Eğer emzirmiyorsanız mamasını değiştirmeniz gerekiyor, süt alerjisi olan bebekler için özel mamalar var. Tabii önce alerji olup olmadığından emin olmak lazım

Back