Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün rota virüsü aşısı yaptırdık 14. Haftalık bebeğime normal de günde 2 3 kez kaka yapardı şuan hiç kaka yapmadı aşı sizde de kabızlık yaptı mı anlamadım ya
Rotadan sonra o gün kaka yapmıyorlar galiba benim kızımda da arkadaşımda da öyle olmuştu. Sonuçta ağızdan aldı sindirimi daha farklı olabilir. Kabızlık buna denmez yalnız bebeğiniz 1 hafta falan yapmazsa kabız denebilir ancak
Rotadan sonra o gün kaka yapmıyorlar galiba benim kızımda da arkadaşımda da öyle olmuştu. Sonuçta ağızdan aldı sindirimi daha farklı olabilir. Kabızlık buna denmez yalnız bebeğiniz 1 hafta falan yapmazsa kabız denebilir ancak
Evet benim kızım da 2 gün kaka yapmadı. 2. Gün biterken iki bez kadar yaptı o yüzden biraz huzursuz oldu. Ağızdan verilen aşı olduğu için diye düşündüm siz de gözlemleyin inşallah yapar rahatlar