- 5 Ekim 2017
- 19
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Melegimyf123
Meraba bayanlar bebeginize rota aşısı yaptirdiniz mi ve yan etkileri oldu mu bizde karin agrisi oluyor normal mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir uzmana danışsan ? Sağlık ihmale gelmez ..ayrıca kızım öyle bir sorun yaşamadı aşıdan sonra. . Farklı bir komplikasyon gelişmiş olabilir mi yada aşıdan bağımsız basit bir
Tabiki ihmale gelmez bir annenin ihmal edecegi en son şey cocugunun sagligidir , ve ilk danışılan yer işin uzmani olmalı (öyle yaptık) ek olarak fikir amacli annelerin deneyimleri sorulabilir, bu platform bu yüzden var zaten...Tesekkurler deneyiminizi paylaştıgınız icin..
Çok geçmiş olsun...yesil kaka telaslandiriyor insani birde bu aşıyı öneren var önermeyen var o yüzden tedirgin oluyor insanBebeğime 9 ekim de rota virüs aşısı yapıldı ilk dozu. O günden beri yeşil kaka yapıyor. Ultrason idrar testi dışkı testi herşeyi yaptırdım, hiçbişey çıkmadı ama kaka hep yeşil. İshal ateş kusma vs de yok, ondan bi sıkıntı yok diyor doktorlar. Aşı dışındaki tüm değişkenleri de eledik bir tek aşı var hayatında değişen. Ne yapsam bilmiyorum.
Bende bu ay sonu yaptiricam asiyi iyi oldu konuyu okumam :) valla bizim doktor karar size ait dedi ben yaptirmak istiyorum.. bazi gunler oglumun kakasi yesile yakin oluyor acaba usuttugunden mi? Ama bi aksilik bi huzursuzluk olmuyor.. mesela kakasinin cogu sari ama aralarda yesillikler oluyor..
Bende bu ay sonu yaptiricam asiyi iyi oldu konuyu okumam :) valla bizim doktor karar size ait dedi ben yaptirmak istiyorum.. bazi gunler oglumun kakasi yesile yakin oluyor acaba usuttugunden mi? Ama bi aksilik bi huzursuzluk olmuyor.. mesela kakasinin cogu sari ama aralarda yesillikler oluyor..