aylardır alman ürünleri satan bir kozmetik firması arıyordum, içinde temizlik ürünlerini de barındıran, tabi ki uygun maliyette böyle bir firma bulamadım. ta ki İstanbul Maltepe Rossman mağazasının önünün den geçene kadar. sanırım en çok ürünün bulunduğu mağaza orası olacak ki aradığım herşeyi buldum. ürünler oldukça kaliteli, ve fiyatları oldukça makul denilebilir. daha önceden gratis ve watsons tan alışveriş yapan biri olarak maalesef istediğim ürünleri pek bulamıyordum, ama rossman da en sevdiğim temizlik kısımı deterjanlar oldu. bosh marka elektrikli ocağımı temizlemek için beni büyük bir maliyetten kurtardı, essence makyaj ürünlerinin geniş gamı ile tanışmamı sağladı, evimde hem doğal hemde etkili severek temizlik yapar oldum. en çokta kendi ürünlerini çok beğendim. mesela soft bir yumuşatıcısı var, harikaaa. geçen gün perdelerimi yıkadım hala muhteşem kokuyorlar. valla ben bu firmaya bayıldım, aylardır aradığım ürünlere beni kavuşturdu ^.^ yolunuz düşerse ve hala gitmediyseniz ufak tefek şeylerle bir ürünleri deneyin göz atın derim bu firma beni çok fena bağımlı yaptı, hep gidesim var.
izmite açılmasını dört gözle beklediğim bir mağazaydı en sonunda açıldı.Bende temizlik ürünlerinin fiyatından ve performasından çok memnunum.Şimdi de domol marka bulaşık makinesi tabletini alıcam elimdeki bitsin.Bende de kendi ürettiği bir marka slink-fabuer diye şimdi tam da doğru yazamamış olabilirim onun microfiber yer bezi var istanbuldaki mağazasından almıştım 5 senedir kullanıyorum hala inanılır gibi değil.