• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rosense'nin parfümlerini kullanan var mı? (kimyasallara artık son)

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
0
İstanbul
Sevgili hanımlar yıllarca cildime kimyasallar yükleyip durdum en pahalı kremler en pahalı temizleme losyonları parfümler falanlar filanlar,bir kaç gün bunlara
ara verdiğimde eskiye dönüşten başka sonuç vermedi.tabi tanımaya çalıştığım ürünlerin bendeki etkileri genelde allerji sivilce sağlık sorunları oldu.çöpe giden kozmetiklere verdiğim bir servetti.şimdi evimden bütün kimyasal kozmatik ürünlerini attım.cildimi kayısı sabunuyla yıkıyorum gül suyunu tonik olarak kullanıp kayısı kremi sürüyorum (doğacının ürünleri bir harikaaa şiddetle tavsiye ediyorum)cildimi hem yeniliyor hem nemlendiriyor kırışıklıklarda gözle görünür şekilde gittiler.hemde çooook ucuz fiyatlarda satılıyor.artık tamamen doğadan faydalanıyorum.şimdi parfümde değişiklik zamanı artık daha doğal ve ucuz parfümleri tercih edeceğim.nette steleri gezerken rosense ürünlere takıldım hepsi çok doğal.. parfümlerini öneriyormusunuz kokuları kalıcımı bilgisi olan varmı.

ben eczane gördüm denemiştim kokusu çok güzeldi ama hangi çeşidi pek hatırlamıyorum kalıcılığıda idare eder 5-6 saat gibi ;)

rosense'in kremlerinde hiç de iç açıcı içerikler yok, ben yüz kremini kullandım çok memnun kaldım ama içerikleri hiç masum değil okuyup bakarsanız görürsünüz. artık burt's bees kullanıyorum, sertifikalı doğal. zararlı kimyasal olmadığı kanıtlı yani.

Ben Rosense i daha Türkiye markası olmadan önceki halinden beri biliyorum.. o zmanlar sadece Ispartadan alabiliyordunuz ürünlerini adı da GülBirlik'ti.

o zamanlardan gül suyunu tonik olarak kullanırdık ve sabunlarını da.. artık yenilendi ve pek çok ürünü de var ben şampuanlarını da kullandım gerçekten güzel. diğer markalara nazaran biraz pahalı ama değer bence.. özellikle kremsiz olanlar çok güzel hacim veriyorlar saça.

Son düzenleme:
bende bi kaç yıl önce bütün ürünlerini kullanmıştım nerdeyse kozmetikleri başarılı değil bence. kremlerini de kullandım onlarda çok basit geldi.ve içerikleri hiçte doğal değil

Back
X