Cilt Bakımı Ürünleri Rosense ürünleri ??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Rana_Yurdanur

Sevgi ispat ister
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
168
0
Hanımlar ben OLAY, Nivea, Dove, Clinique ürünlerini kullandım, şimdi Rosensenin ürünlerini kullanmak istiyorum, burda satılmıyor ama ben internetten almak istiyorum, Rosensenin alışveriş sitesi var burada yazmaya müsade ediyorlar mı bilmediğim için yazamıyorum. Bileniniz varsa güvenli olup olmadığını öğrenmek istiyorum ?

Ben;
Temizleme köpüğü. Temizleme Sütü, Tonik, Nemlendirici Yüz Kremi, Gülsuyu, Göz Çevresi bakım kremini, Derinlemesine temizleme peeling, Koruyucu Güneş kremi, Kolonya, Göz Kalemi, Kapatıcı ve Tesbihini almak istiyorum.
Sipariş vermeden önce sizlere danışmak istiyorum. Ayrıca Rosensenin bu yazdığım ürünleri hakkında da sizlerden bilgi almak istiyorum, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

rosensenin kendi online satış sitesi sonuçta bi sorun olmaz bence. ben gülsuyu, tonik, güneş kremi, vücut losyonu, ve el kremi, şampuan,rimel ve dudak parlatıcısını kullandım. bunlardan sadece gülsuyu, vucut losyonu ve dudak parlatıcısından memnun kaldım. ama tonikten emin değilim pek düzenli kullanmadığım için. memnun kalmadığım ise şampuanı,rimel ve güneş kremi. rimel kirpiklerde topak topak kaldı. güneş kremi ise çok düşük faktörlüydü ve sivilce yaptı cildimde. onun dışında cilt losyonu çok güzel yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor. en çok onu beğenmiştim. diğer ürünleri ise denememe fırsat kalmadan bulunduğum yerdeki bayisi kapandı. özellikle yüz nemlendiricisini merak ediyorum. kullanan varsa bilgilerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…