arkadaşım bende kullanmak istiyorum bu ürünü ama kararsız kaldım..ben küçük bir numunesini kullanmıştım aylar önce.. arkadaşım avon satıyor bana yaşıma baya büyük olan avonun anew serisindeki gözaltıkremini tavsiye etti kararsız kaldım.sen aldınmı cnm bu kremden?
canim sakin avon alma soyle baktimda avon hakinda iyi yorum yok bana kalasa bitkisel krem daha iyidr sizetavsiye ederim ama rosenseyi bende merak ettim acaba iyimi bilemiyorumki bende bir rkem kulaniyorum pahali yani belki bu iyise buna donerim tavsiyelerinizi bekliyorum
ben rosense in numune göz ve yüz kremlerini kullanmıştım aylar önce çok beğenmiştim arkadaşım avon satıyor liv botanical serisi var avonda oda doğal bir seri araştırırsanız görürsünüz ondada kimyasal çok az hatta avon kataloğundaki en kimyasalsız ürün bu seri.. nemlendiricisini kullanıyorum ben çok memnun kaldım çok hassas bir cildim var..rosense dede kimyasal var arkadaşlar yaaa her nemlendiricide var..sadece hassas ciltler için özel üretilen ürünlerde biraz daha içerik açısından hassas davranılıyor okadar..
arkadaslar dogal, katkısız, bitkisel ama etkili urun arayan arkadasları mutlaka ve mutlaka
forever ( aleo-vera ) urunlerini kulanıp denemeye davet ediyorum...
detaylı bilgi icin bana mesaj atabilirsiniz..