Rosecea yuz kizarikligi icin hangi krem kullanmaliyim

feray85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
8
0
1
39
Elmacik kemiklerimde hafif derecede kirmizi benekler var dermatoloji uzmani cok hafif rozase var dedi arastirdim la rosche posay in rosasea kremleri ile bioderma sensibio serisi arasinda kararsizim bu kremleri kullanan varmi hangisi daha iyi kizarikligi yok ediyor alerjik reaksiyon yaratmiyor yardimci olursaniz sevinirim

1 rosacure fast krem
2 Dermalogica UltraCalming Redness Relief Primer SPF 20 22m

bu iki krem şuanlık fovori durumunda roza hastalıkları için ben yıllardır kullanıyorum bir sakıncası olmadı daha önceleri
LA ROCHE-POSAY ROSALIAC UV LEGERE ANTI-REDNESS MOISTURISER SPF 15 kullanıyordum aradan 1 ay geçtikten sonra yada 2 ay geçtikten sonra gözde segremeler yaptıgını fark etttim gözde batmalar kanlanmalar yapıyor roza hastaların %85 kitlesi bu kremi kullanıyor sanıyorlarki gül hastalıgı gözlerede zararlı hayır aslında yanlış krem kullandıkları için göz ile sorunlar yaşıyorlar birde odalarında beyaz ışık kullandıkları için sarı soft ışık kullanmaları gerek beyaz led ışıklar zararlıdır gözlere cilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…