Rosea tedavisi için kılcal damarların lazerle yakılması?

xenep

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
5
0
41
Merhaba arkadaşlar,
Yüzümde rosea var. Önceleri yılda 3-4 kere şikayetim olurdu fakat son 6 aydır sürekli hale gelmeye başladı kabarmalar. Merhem ve güneş kremi kullanmazsam benek benek geziyorum yüzüm Hastalığın kaynağı ciltteki kılcal damarlar ve araştırmalarıma göre bu kılcal damarlar lazer ile yakılarak tedavi sağlanabiliyormuş. Bu tedaviyi kullananlar varsa bana deneyimlerini yazarsa sevinirim...

bende arastırıyorum cnm .bende de kılcal damar catlaması var derim cok ınce.
sen neler kullanıyorsun

Geçmiş olsun sanada canım

İlk gittiğim doktor impetex diye bir krem vermişti. Kızarıklıklarım çok arttığında gece onu sürüp yatıyordum sabah yüzüm bebek poposu gibi kalkıyordum :) Bir kaç doktor arkadaşım o kremin kortizonlu olduğunu ve uzun vadede daha zararlı olduğunu söyleyince bir kez daha gittim doktora. Bu doktorda aynı yorumu yaptı impetex hakkında ve sadece Solante Tele Rubor güneş kremi verdi. O bayaa iyi geldi eskisi gibi değil sorunlarım ama bir ömürde güneş kremiyle geçmez diye düşünüyorum

Canım bende arastırdıklarımı paylaşayım senle .Kılcal damarları guclendirmek için C vitamını ,rutin ,k vitamını tuketmek lazımmıs.
Ibrahım saracogluda lahana kurunu ve her gun 1 kasık kara hardal tohumu tuketin diyor kılcal damarlarlar için .
Rosesa için ise, gunde 3 kez ac karnına sugurge tohumunu ogutup 1 tatlı kasıgı yenecekmıs .

Cilt için k vitamınlı ,at kestanesi ,çinko ruboril vb. tarzındakı urunleri onermısler.

Kortızonlu kremlerden uzak dur cnm .Zamanla deriyi inceltip kılcal damlarları dahada belirgin hale getiriyor.

Saol canım tavsiyeler için. Sen denedinmi bunları, fayda gördüğün oldu mu?

merhaba. bnmde aynı problemim var. lazer yaptırmayı düşünüyorum. acaba lazer yaptıran varmı?sonucunda yüzde herhangi bir iz oluştumu?lazer çözümmü?bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…