Merhabalar, ben artık kesin rosacea hastası olduğuma emin oldum,doktorlar her nekadar akne gibi görsede değil akneden çok ayrı birşey.kendimde zaten pratisyen doktorum.ne kullandıysam geçmedi . rosacea ya bitkisel bir çözüm bulmuş olanınız varmı içinizde. çok dertliym bu konudan yüzüm sürekli kızarık 36 yaşındayım ergen gibi dolaşıyorum .bu konu beni çok üzüyor .yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
Merhabalar, ben artık kesin rosacea hastası olduğuma emin oldum,doktorlar her nekadar akne gibi görsede değil akneden çok ayrı birşey.kendimde zaten pratisyen doktorum.ne kullandıysam geçmedi . rosacea ya bitkisel bir çözüm bulmuş olanınız varmı içinizde. çok dertliym bu konudan yüzüm sürekli kızarık 36 yaşındayım ergen gibi dolaşıyorum .bu konu beni çok üzüyor .yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
ben hintlilerin ayurvedik reçetelerini izledim video olarak
verdiği tarifleri buraya ekleyeyim
maske 1
1 kaşık meyankökü tozu, 1 kaşık aloe vera jel 1 kasık balı karıstırıp temiz yüze sür 15 dk sonra ılık suyla durula
tedavi edici içecek
2 kaşık çemen tohumunu 1 litre suda 30 dk kaynat; içine 2 kaşığı püre haline getirilmiş (çok ince rendelenmiş)taze kök zencefili
ekle karıştır ve süz ılınınca 1 kaşık bal ekle karıstır
bu karısımı sabahları 1 su bardagı olarak için dedi
maske 2
bir corba kaşığı zerdeçalı, 1 kaşık bal ve hafif likit kıvama getirecek kadar süt ekle