How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Rosacea ( gülhastalığı) na bitkisel çözüm varmı lütfen yardım?

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Merhabalar, ben artık kesin rosacea hastası olduğuma emin oldum,doktorlar her nekadar akne gibi görsede değil akneden çok ayrı birşey.kendimde zaten pratisyen doktorum.ne kullandıysam geçmedi . rosacea ya bitkisel bir çözüm bulmuş olanınız varmı içinizde. çok dertliym bu konudan yüzüm sürekli kızarık 36 yaşındayım ergen gibi dolaşıyorum .bu konu beni çok üzüyor .yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Dermatoloji - Deri ve Cilt Hastalıkları" başlığına taşındı.

Merhabalar, ben artık kesin rosacea hastası olduğuma emin oldum,doktorlar her nekadar akne gibi görsede değil akneden çok ayrı birşey.kendimde zaten pratisyen doktorum.ne kullandıysam geçmedi . rosacea ya bitkisel bir çözüm bulmuş olanınız varmı içinizde. çok dertliym bu konudan yüzüm sürekli kızarık 36 yaşındayım ergen gibi dolaşıyorum .bu konu beni çok üzüyor .yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

gülyagı ile at kestanesini karıştır dene gece yatmadan önce sür dove sabunla yıka her sabah 2 hafta dene bakalım

Son düzenleme:
ben hintlilerin ayurvedik reçetelerini izledim video olarak

verdiği tarifleri buraya ekleyeyim

maske 1

1 kaşık meyankökü tozu, 1 kaşık aloe vera jel 1 kasık balı karıstırıp temiz yüze sür 15 dk sonra ılık suyla durula

tedavi edici içecek
2 kaşık çemen tohumunu 1 litre suda 30 dk kaynat; içine 2 kaşığı püre haline getirilmiş (çok ince rendelenmiş)taze kök zencefili
ekle karıştır ve süz ılınınca 1 kaşık bal ekle karıstır

bu karısımı sabahları 1 su bardagı olarak için dedi

maske 2

bir corba kaşığı zerdeçalı, 1 kaşık bal ve hafif likit kıvama getirecek kadar süt ekle

akışkan bir maske yap yüzüne sür, 15 dk bekle ılık suyla durula

bunlar yabancıların yaptığı maskelerdi kendi anlattıkları tarifleri ekledim

Back