Gelinlik Modelleri Rosa Clara gelinlik

mstwitter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
61
2
98
Merhaba kızlar,

İstanbul'daki Rosa Clara mağazasında gelinlik deneyen oldu mu? Fiyatlar ne civarda acaba?
Ben birkaç model beğendim; özellikle de aşağıda eklediğim modelleri; ama bütçemizi çok aşacaksa heveslenmeyeyim.

Bu Adelfa modeli:

Bu da Balada modeli; yalnız üstüne 711 kodlu Ottoman jacket giydirilmiş.

Bir de, ben tesettürlü değilim; fakat straplez ya da tek/ince askılı modelleri giymek istemiyorum. Kalın askılı, T-shirt kollu yahut dantel kollu (dantel askı değil) olarak önerebileceğiniz modeller var mıdır?

Önceki sorularıma cevap gelmemiş; ama bir sorum daha var. İstanbul'da straplez gelinliğin üzerine giymek üzere dantel cepken veya bir üstteki resimdeki gibi bir eklenti diktiren oldu mu? Nerede diktirilir, ne kadara mal olur tahminen?

canım İstanbullu değilim söylediğin mağazayı bilemiycam ama sana nacizane tavsiyem böyle sadece saten tercih etme seni çok yorar. Özellikle yaz düğününde kırışır çok.Bizim ülkemizde gelinlik giyilip 1 saat sonra çıkmıyor sabahtan hazırlanıyo gelşinler yok gelin almasıydı salonuydu derken saatlerce üstünde olucak rahat edebileceğin bişey seç bence kırışmayan

Haklısınız, gelinlik bizde tüm gün giyiliyor, bunu pek hesaba katmamıştım. Tecrübelilerin bilgilerinden faydalanmak aslında bir yandan amacım, yani iyi ki sormuşum. Teşekkür ederim cevabınız için. Düğünümüz kış düğünü olacağı için daha tok bir kumaş uygun düşer diye düşünmüştüm ben.

Modeller hakkında başka yorumlar varsa onları da okumak isterim.

Canım ben bir gelinkçiyle konuşmuştum..
Bana saten mi tül mü tercih edersin demişti..
Ben tül dedim..
Kadın da sateni tercih etme zaten yaşına uymaz demişti:))
Bu arada 27 yaşındayım ama göstermiyorum:))

Şaka bir yana ben de saten tercih etmemenden yanayım..
Gelinlik dediğin tül ve dantelden oluşmalı bana göre..
Tabii bu benim tercihim..Herkesin hayali,zevki farklı..

Biz beymene gidip Rosa claradan birkaç modele bakmıştık, ilk model olan adelfayı da İspanya'da dememiştim bizzat. Kırışma problemi olduğu doğru, bu kadar düzgün durmuyor. Ayrıca biraz fazla mat bir kumaş. Rosa claranın birçok başka modelinde olan ziberlin kumaşı daha güzel sonuç veriyor, çıplak gözle daha güzel. Orijinal rosa claralar 6-10bin tl aralığında fiyatlanıyor. Bizim gelinlikçilerin çok uygun fiyatlı olanları yeterince güzel kumaş kullanarak dikmezler, 3-4bin tl bütçeniz varsa iyi sonuç alırsınız.

Beymen'de satıldığını bilmiyordum; öğrendiğim iyi oldu. Ben yazın yapacağım bir yurtdışı gezisinde denemek için Rosa Claradan randevu aldım; artık bakacağım. Kolsuz bir gelinlik beğenirsem de ekleme yapma opsiyonumun olması iyi oldu.

Mine, size cevap yazamadım ama Ağustos ayına doğru, gelinlik konusunu netleştirdikten sonra görüşmek isterim, blogunuzu da takip ediyorum, işlerinizi beğeniyorum.

Beymen'de küçük olmayan bir koleksiyonu oluyor, gidip denemekte fayda var. Fiyatlar yurtdışıyla aynı oluyor zaten hemen hemen, hatırladığım kadarıyla Adelfa 3000-3500 euro arasında idi. Yurtdışında almanın 500TL kadar avantajı olabilir. Gerçi kısa sürede teslim olmuyor orada da, 2 kere gelmesi gerekiyor gelinin. Hayırlısı olsun, inşallah dilediğinize göre bulursunuz. İspanya'ya gidecekseniz Franc Sarabia, Fara Sposa, Novia D'art, Jesus Peiro markalarına da bakabilirsiniz, daha dün gelinlik fuarından geldim, güzel ürünler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…