• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Rop

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.820
123.226
1.123
Herkese merhaba türkiye genelinde rop muayenesinde iyi olan hastane yada Prof için yardım eder misiniz bana Kızlar ??? İstanbul’da olabilir Ankara’da sorun değil ? Lütfen yardım edin

Rop muayenesi yapiyormu bilmiyorum ama suan turkiye genelinde en iyi goz hastanesi veni vidi. Istanbulda. Istersen bir arayip danis rop muayenesi yapiyorlar mi.

Kime yaptırdınız ve ne kadara mal oldu ?
Meral yıldız diye hatırlıyorum doçentti. Sigorta olduğu için sadece 86 lira ödeme yaptık. Bir sorun çıkmazsa bir kaç ay sonrasi için tekrar randevu veriyolar bu sefer göz kayması olmuş mu diye bakıyorlar ve tekrar göz damarlarına bakıyorlar

Evet araştırdım gerçekten çok mükemmel bir doktormuş acaba ücreti ne kadar ? En kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum
Hüseyin hoca ropta bir numara gerçekten biz gittiğimizde 400 simdi bebek 500 çocuk 750 yapmis diye duydum ...
Ropla ilgili hic gitttiniz mi herhangi bir sorunuz var mi eğer cerrahi müdahale gerekliyse hüseyin hoca bu alanda cok iyi bizim ilk roplar sisli kolan hastanesinde yapilmisti

Eskisehir tıp fakültesi bu konuda en iyisi diye biliyorum Rop ameliyatı için il dışından gelenler vardı ucretsiz yaptırtık Profesör Naciye Hanıma ama 5 sene oldu.Tıp fakültesini arayıp Naciye hanımdan randevu alın doktorumuz onu önerdi mutlaka görünmemiz lazım deyin

Naciye değil nazmiyeymiş bu arada ropu her göz doktoru yapamıyor Ozelde ilk doktorumuz cocugumu mahvetti kac dk ağlattı. ve çok az goruyor 3.evrede filan demişti Nazmiye hanim ne evresi göz damarları tamamlanmış hic sıkıntı yok demişti. ve cok kısa sürede baktı. Bence araştır hızlı trenle gelirsin

Herkese merhaba türkiye genelinde rop muayenesinde iyi olan hastane yada Prof için yardım eder misiniz bana Kızlar ??? İstanbul’da olabilir Ankara’da sorun değil ? Lütfen yardım edin
Benim kızıma zeynep kamilde iki uzman doktor 5.evre yani kör dediler kartal eğitim arastirma da dakikalarca baktılar kızımın gözlerine anlayamadılar hüseyin yetik ise sadece 1 dk içinde rop muayenesine baktı ve 3.evre tedavi edilir dedi iyikide ona gitmişiz alanında gerçekten 1 numara kızım su an 2 yaşında çarşamba günü 2 yaş kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda

Back
X