Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet araştırdım gerçekten çok mükemmel bir doktormuş acaba ücreti ne kadar ? En kısa zamanda gitmeyi düşünüyorumZeytinburnu ermeni hastanesi. Prof Hüseyin yetik .. araştırın derim
Kime yaptırdınız ve ne kadara mal oldu ?Bursa Uludağ üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdık biz
Bir bakayım canım sağol teşekkür ederim ilgin ve cevabın içinRop muayenesi yapiyormu bilmiyorum ama suan turkiye genelinde en iyi goz hastanesi veni vidi. Istanbulda. Istersen bir arayip danis rop muayenesi yapiyorlar mi.
Meral yıldız diye hatırlıyorum doçentti. Sigorta olduğu için sadece 86 lira ödeme yaptık. Bir sorun çıkmazsa bir kaç ay sonrasi için tekrar randevu veriyolar bu sefer göz kayması olmuş mu diye bakıyorlar ve tekrar göz damarlarına bakıyorlarKime yaptırdınız ve ne kadara mal oldu ?
Hüseyin hoca ropta bir numara gerçekten biz gittiğimizde 400 simdi bebek 500 çocuk 750 yapmis diye duydum ...Evet araştırdım gerçekten çok mükemmel bir doktormuş acaba ücreti ne kadar ? En kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum
Benim kızıma zeynep kamilde iki uzman doktor 5.evre yani kör dediler kartal eğitim arastirma da dakikalarca baktılar kızımın gözlerine anlayamadılar hüseyin yetik ise sadece 1 dk içinde rop muayenesine baktı ve 3.evre tedavi edilir dedi iyikide ona gitmişiz alanında gerçekten 1 numara kızım su an 2 yaşında çarşamba günü 2 yaş kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaHerkese merhaba türkiye genelinde rop muayenesinde iyi olan hastane yada Prof için yardım eder misiniz bana Kızlar ??? İstanbul’da olabilir Ankara’da sorun değil ? Lütfen yardım edin