• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler rop muaynesinde 1.evre teshisi kondu bu sekilde olup duzelen varmi. .

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

happywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
481
1
46
İstanbul
Kizlar 31+3de dunyaya gelen ikizlerim bugun 34+3gunluk oldular kizim hala kuvezde oglum sepette oglum bugun cikis yapicak hastaneden oglumun rop muaynesinde 1.evre teshisi kondu ve 15gun sonrasina kontrol onerdiler bu sekilde olup duzelen varmi yada beni neler bekliyor oglum icin cok endiseleniyorum

Son düzenleme:
endişelenme cnm zamanla düzelir sadece takip yapacaklar evre 3 te olunca müdahale yapılıyo 2 haftada kontrole götüreceksin benim kızım 2 kere lazer oldu çok şükür şimdi iyi....
Kizlar 31+3de dunyaya gelen ikizlerim bugun 34+3gunluk oldular kizim hala kuvezde oglum sepette oglum bugun cikis yapicak hastaneden oglumun rop muaynesinde 1.evre teshisi kondu ve 15gun sonrasina kontrol onerdiler bu sekilde olup duzelen varmi yada beni neler bekliyor oglum icin cok endiseleniyorum

cnm merhaba bizede dün göz muaynesi yapıldı bizimde şuan için 1. evre dendi ama bizim haftamız daha çükük olduğundn ilerleyebilirmişde.. eğer ilerse göz doktoru şunları söyledi...1.ve 2. evreleri takip ediyoruz 55.haftaya kadar eğer yine damarlanma olmazsa 3. evrede lazer yapıyoruz buda %90 başarı sağlıyor dedi bundada başarı sağlayamazsak en son olarak ameliyat olacağını söyledi.. ama sizin haftanız büyük olduğu için lazere bile gerek kalmaz bence

Benim kizima kor olucak dedileameliyat dediler ameliyat ettirmedim. baska dr.a goturdum gayet iyi buldu suand
a canavar gibi masllh 1.5 yasinda sakin korkma

Kizlar cevaplariniz icin sagolun icimi rahatlattiniz zeynep kamil doktorlari kotu haber tellalcisi sagolsunlar en son soylenecek seyi ilk basta soyluyorlar bende arastirdim insallah kendiliginden gecer ve hic birsey kalmaz kuzucugumun

Istanbuldamı yasıyorsun zeytınburnu ermenıı hastanesınde dr huseyın bey var sıddetle tavsıye ederımmmmmm

Canim bebeklerim kuvezde kalirken orada bir bebegi ameliyat yapti huseyin bey tlf numarasini aldim eger tekrar kontrole gitmemiz gerekirse ikinci kontrolden sonra ona goturucem

Vala soyadinu inan hatirlamiyyorum esmer orta boylarda biri ekimm ayinin ilk haftasi kontrolumuz var kizim suan duzeltilmis 13 aylik

Back