Ronaldo reklamını Ümmiye Teyze çekti

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.394
MERSİN’in Arslanköy köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran ve yönettiği ‘Yün Bebek’ filmiyle New York Avrasya Film Festivali’nde büyük ödüle layık görülen Ümmiye Koçak, Real Madridli dünya yıldızı futbolcu Cristiano Ronaldo’nun oynadığı reklam filminin yönetmeni oldu.

58c839a10f254412188561bb.jpg

İletişim operatörü Türk Telekom’un yeni pazarlama iletişimi stratejisi “Sen Yeter ki Hayal Et” kapsamında hazırlanan reklam filmini yöneten ve rol alan Ümmiye Koçak, Ronaldo’nun evinde gerçekleştirilen çekimlere katıldı. Reklam filminde Ronaldo da zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

BAŞARI HİKÂYELERİ

Yeniledikleri iletişim stratejisi kapsamında teknolojinin insan hayatına sunduğu duygusal faydayı öne çıkaracaklarını belirten Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, gerçek kahramanların başarı hikayelerini anlatan reklam filmlerine yıl boyunca devam edeceklerini söyledi. Dursun, “Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz. Her insanın teknolojimiz sayesinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, imkansızı başarabileceğine inanıyoruz. İnsanların, duydukları başarı hikayelerinden ilham alması en büyük temennimiz. Buna aracı olmak amacıyla Türkiye’nin 81 ilinden gerçek başarı hikayelerine ışık tutmayı sürdüreceğiz. Türkiye azimle çalışarak hayaline ulaşma söz konusu olduğunda çok büyük bir potansiyele sahip. Bu nedenle başarı hikâyesi bulmakta zorlanacağımızı düşünmüyoruz” dedi. Ayrıca Dursun, yeni reklam filmlerinin çekiminin Denizli, Rize, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Çanakkale olmak üzere 6 ilde gerçekleştirildiğini söyledi.

58c839930f254412188561b8

21 BİN KİŞİYİ İNTERNETLE TANIŞTIRDI

TÜRK Telekom’un sosyal sorumluluk projelerinden “İnternetle Hayat Kolay” 2013’ten bu yana 21 bin kişiyi internetle tanıştırdığını söyleyen Dursun, “Bu proje kapsamında Rize Çayeli’nde kendi ürettiği çayları önceden sadece eşe dosta satarak hayatını kazanmaya çalışan Ahmet Bey, aldığı internet eğitiminden sonra kendi internet sitesini açarak çaylarını internet üzerinden tüm Türkiye’ye satmaya başladı. Yine Türk Telekom, girişim hızlandırma programı Pilot kapsamında desteklediği 35 girişimden 21’inin şirketlerini kurdu ve 2016 yılında yaklaşık 6 milyon TL ciro elde etti. Bu girişimler 141 kişiye istihdam sağlıyor” dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/ronaldo-reklamini-ummiye-teyze-cekti-40395200

Son düzenleme:
curiouss curiouss canım, ilk mesaja haberin tamamını kopyalayarak link vermelisin, haberi o şekilde paylaşıp, habere yorumunu haberin olduğu ilk mesaja değil alta yazmalısın, yani ilk mesajda yorumun olmamalı. Ve başlık haberin orjinal başlığı olmalı
bölüm kuralları bu şekilde

ben bazen ülkemizdeki eğitim sisteminin sadece öğrenilmiş çaresizlik yarattığını düşünüyorum, ümmiye hanımın başarılarında kesinlikle yapamayacağını bilmemesinin payı büyük... ama okula gitseydi, yapamayacağı binlerce şey öğrenecek, zihni blokajlarla dolacaktı
ümmiye hanım bir de kadın olarak bunları başardığı için hayran kalmamak elde değil, erkekleri egale etmek çok zor her sektörde

En Büyük KK
bir reklam filmi içinde olsa bir anadolu kadının başarılarının olması dünyaca ünlü starlarla
doğal haliyle görüşmesi
kesinlikle harika ötesi birşey

bu kadını daha geçen ay tanıdım ama çok utandım:olamaz:
kendimi imkansızlıklarım var olarak gördüğümde
elimde ki imkanlara rağmen kullanamadığıma, aslında benim tembellik yaptığımı farkettim :ruh:

bu kadına Allah sağlıklı uzun ömür versin
tv. de katıldığı programı izlerken de doğaldı ve hala yapmak istedikleri vardı :KK9::KK9::KK9:

O kiraz yanaklarindan opesim geliyor her seni gordugumde Ummiye teyze, bizde hala umut var diyorum. Iyi ki varsiniz, varliginiz bize guc veriyor, kadinlara guc veriyor.

Bu kadının IQ'sünü ölçseler eminim bayağı yüksek çıkar. Bu kadar yoklukta ve toplum baskısında böyle şeyler başarmak inanılmaz birşey, cidden harikasın sen ya. Üniversitesini okuyup rezil işlerini ekranda millete dayayanlara örnek olsun teyzenin yaptıkları.

Bu teyzeye bayılıyorum kendini cok güzel yetiştirmiş gerçekten.

X