A almor Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 5.890 156 373 İstanbul 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi romromela #21 Çok güzel görünüyorsunuz maşallah size mutluluklar diliyorum.
romromela Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 352 35 118 25 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi romromela #22 esraburak .!.: Canım çookk sevindimmmm senin adınaaa... Maşallah sana nekadar güzel olmuşsun tertibimmmm. Allah tamamına erdirsinnn, ömür boyu mutluluklar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tertip yaa ben de seni tebrik ederim Allah bir yastıktaa yaşlanmayı nasip etsinn canım tertibimm :)
esraburak .!.: Canım çookk sevindimmmm senin adınaaa... Maşallah sana nekadar güzel olmuşsun tertibimmmm. Allah tamamına erdirsinnn, ömür boyu mutluluklar dilerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tertip yaa ben de seni tebrik ederim Allah bir yastıktaa yaşlanmayı nasip etsinn canım tertibimm :)
romromela Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 352 35 118 25 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi romromela #23 huzurmutluluk .!.: saçların özellikle çok güzel olmuş :):) Genişletmek için tıkla... bittersweets .!.: mutluluklar diliyorum,Allah tamamına erdirsin bu arada maşallah ne kadar güzel bir yüzünüz var,inşallah bahtınız da yüzünüz gibi güzel olur Genişletmek için tıkla... gkc35 .!.: Çok güzel olmussun arkadaşım,mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla... delrey .!.: çok uyumlu görünüyosunuz, çok yakışmıssınız mutluluklar :) Genişletmek için tıkla... VivaLaJuicy .!.: Çok güzel olmuşsun. :)) Genişletmek için tıkla... almor .!.: Çok güzel görünüyorsunuz maşallah size mutluluklar diliyorum. Genişletmek için tıkla... İyi dilekleriniz için çooooook teşekkürler eksik olmayın kızlar
huzurmutluluk .!.: saçların özellikle çok güzel olmuş :):) Genişletmek için tıkla... bittersweets .!.: mutluluklar diliyorum,Allah tamamına erdirsin bu arada maşallah ne kadar güzel bir yüzünüz var,inşallah bahtınız da yüzünüz gibi güzel olur Genişletmek için tıkla... gkc35 .!.: Çok güzel olmussun arkadaşım,mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla... delrey .!.: çok uyumlu görünüyosunuz, çok yakışmıssınız mutluluklar :) Genişletmek için tıkla... VivaLaJuicy .!.: Çok güzel olmuşsun. :)) Genişletmek için tıkla... almor .!.: Çok güzel görünüyorsunuz maşallah size mutluluklar diliyorum. Genişletmek için tıkla... İyi dilekleriniz için çooooook teşekkürler eksik olmayın kızlar
glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 3 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi romromela #24 yüzünüzdeki gülü cük daim olsun Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
pinkLipstick "EL-SAMED" Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2013 572 17 38 Diğer 3 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi romromela #25 çok yakışmışsınız gerçekten,ALLAH tamamına erdirsin Amin :)
LoadedGun Evlivemutlu <3 Kayıtlı Üye 1 Mart 2012 5.984 90 113 4 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi romromela #26 Prenses gibi olmuşssun Allah tamamına erdirsin
minta3 Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2013 59 0 16 Bursa 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi romromela #27 Mutluluğunuzu daim olsun :)