romence bilen arkadaşlar yardım edebilirmi ?

kutlu1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
35
0
Sevgili arkadaşlar , aranızda romence bilen varsa bana yardımcı olabilirmi , elimde mesaj var fakat anlamıyorum ..lütfen yardım

Astept sa plec te pup dulce si pentru tine la fel o zi buna mult succes mult drag
Buna caldura mea o seara frumoasa si multa lumina in suflet spor la treaba te pup dulce pofta buna
Te pup dulce cu drag

canım, başka yerde yazını gördüm konuna baktım. romence bilmiyorum netten çeviri sitelerine baktım. tam anlaşılmıyor ama gene de sonucu yazıyorum. romence bile biri yazar inşallah.

Iyi bir gün fazla aşk şans olarak sizin için tatlı bir öpücük terk Bekliyoruz
İyi akşamlar benim güzel ısı ve ruhun daha fazla ışık tatlı özlem iyi bir iş öpmek büyüyecek
Tatlı sevgiyle öpüyorum

kesinlikle haklısın. sakın eşine bir şey belli etme. bu arada buradan cevap gelmezse en kötü netten çiviri bürolarına bak 10liraya falan çevirirler.

kesinlikle haklısın. sakın eşine bir şey belli etme. bu arada buradan cevap gelmezse en kötü netten çiviri bürolarına bak 10liraya falan çevirirler.

Canım çok teşekkür ediyorum verdiğin fikir üzerine araştırdım ve hemen arka sokağımda bir tercüme bürosu buldum :) pazartesi günü inşALLAH çevirtireceğim ilgin için sağol <3

canım bizim personel var birtane,aynı zamanda arkadaşım ve komşum romanyalı.o bana uğrayınca tercüme ettirecem merak etme.

arkadaşlar hiç mi romence bilen bir arkadaşım yok ..tercüme büroları sirketler ile çalıştığını söyledi ben tercüme edemiyorum lütfen yardım

Astept sa plec te pup dulce si pentru tine la fel o zi buna mult succes mult drag
Buna caldura mea o seara frumoasa si multa lumina in suflet spor la treaba te pup dulce pofta buna
Te pup dulce cu drag

Gitmeye bekliyorum, tatltı öpüytüm sana da aynın güzel bir gün dilerim ve başarılar----
Meraba sıcaklığım tatlı bir akşam ve kalbinde ışik olsun kolay gelsin tatlı öptüm afiyet olsun-----
Sevgi ile tatlı öptum----

geçmiş olsun canım mesajların tercümesi bu yapmak istemedim ama gerçeği bilmen lazım diye duşundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…