Merhaba bende doğumdan sonra başlayan halsizlik yorgunluk eklem ağrıları vs gb şeyler yaşamaya başladım ilk önce küçük bebek uykusuzluk çekiyorum normal diye düşündüm ama iş gün geçtikce daha da çekilmez ve ciddi bir boyuta geçti.Dahiliyeye gittiğim de sedimantasyon 68 crp 23 çıktı beni romatoloji ye yönlendirdi orada da doktor sağolsun yapılması gereken once test varken 2 test yapmış sonuç gösterdiğim doktor romatoit artrit den şüphelendi testleri baştan yapıcaz dedi izmire gidip gelmek eziyetti bende gitmedim ama bu 1 yıllık süreçte agrılarım daha da arttı ve çok şiddetli bir atak geçirdim içtiğim hiç bir ilaç fayda etmedi en son acilde bana yüksek doz kortizon verdi doktor o şekilde geçti agrılarım sol omuz da tutulma sol kolumda şişlik 5 gün agrısını çektim göğsüme vuruyordu artık ağrısı. Bu şekilde tekrar romatoloji ye gittim ve tüm testlerim yapıldı 1 yıl önce negatif olan ana testim sınırda çıktı ne negatif ne pozitif. Pm-100 pozitif çıktı rf negatif röntgen mr hepsi yapıldı tükürük bezi biyopsisi yapıcalak aralıkta pskoloji felan kalmadı arkadaşlar yaşayanlar beni çok iyi anlıyacaktır. Mart ayında 3 yıl olucak tanı koyamadılar fibromiyalji olduğunu düşünmüyoruz dediler. Benim yaşadıklarımı yaşayan birileri vardır belki bana bir yol gösterir diye yazmak istedim. Sedimantasyon ve crp her tahlil verdiğim de yüksek çıkıyor d3 vitamini düşük 10 takviye kullanıyorum 1 ay olucak fark yok henüz.
Güncelleme; özelde gittiğim doktor teşhisimi koydu tedavi görüyorum 5 aydır ağrılarım büyük oranda azaldı. Teşhis palindromik romatizma
Güncelleme; özelde gittiğim doktor teşhisimi koydu tedavi görüyorum 5 aydır ağrılarım büyük oranda azaldı. Teşhis palindromik romatizma
Son düzenleme: